Logistikcentre med bæredygtigt fokus

Læs mere

Vores logistikcentre er optimeret til at være så energibesparende som muligt. Samtidig har vi konkrete tiltag, som er med til at reducere CO2-udledning i forbindelse med affald og vandforbrug.


Vi har over 600.000 m2 lagerplads og kortlægger løbende vores forureningsrisikoer og energiforbrug, og kan dermed hele tiden overvåge, om vi gør vores bedste for at nedsætte belastningen på vores miljø. På den energimæssige front betyder det, at vi bl.a. har installeret LED-belysning og varmepumper, der i 2019 sparede os for hele 220 t CO2-udledning.

 

Laveste transportomkostninger til fordel for miljøet

Samtidig sørger vi for at planlægge og beregne os frem til, hvordan oprettelsen af nye logistikcentre vil medføre de laveste transportomkostninger, og dermed også den laveste CO2-udledning. På den måde kan vi hele tiden optimere vores forretning samtidig med, at vi tager hensyn til verden omkring os.

 

Affaldssortering og genanvendelse

Derudover har vi ordninger for affaldssortering og genanvendelse på alle vores logistikcentre. Samtidig etablerer vi løbende ligeledes miljøoptimerede vaskehaller, der opsamler og genanvender regnvand. Dermed sparer vi hvert år cirka 9.000 m3 frisk drikkevand, hvilket svarer til 64 familiers årlige forbrug.

Hvad kan vi hjælpe dig med?
2.240
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
600.000
Kvm. lager
Har du spørgsmål?
Vores eksperter er klar til at hjælpe dig
Kontakt os