Transport med ansvarlighed

Læs mere

Transportsektoren er desværre en af de største syndere, når man taler om CO2-udledning. Derfor har vi i Frode Laursen konkrete målsætninger for at reducere belastningen af miljøet. Det drejer sig både om materiale, brændstof og måden, vi kører på.


Ny teknologi og brændstof

Vi vil hvert år øge andelen af miljøvenligt brændstof i vores køretøjer og i det hele taget arbejde henimod, at vores trækkere kører på alternative, ikke-fossile brændstoffer. I dag er teknologien til elektriske lastbiler ikke udviklet nok til, at man kan drive en økonomisk bæredygtig forretning, men vi har biler der kører på både biogas og HVO biodiesel.

Derfor er vores foreløbige mål, at mindst 98% af vores flåde skal være Euro 6-standard, der er den mindst forurenende dieselstandard i dag. Derudover investerer vi løbende i flåden, så vi altid har de nyeste trailere og trækkere.

 

Kørsel og planlægning

Afstand, ruter og adfærd har også rigtig meget at gøre med, hvor meget forurening et køretøj kan generere. Derfor prøver vi hele tiden at forbedre vores kørselsaktivitet gennem grundig planlægning af ruter og stop.

Gennem uddannelse i kørestil er det lykkedes at hæve kørselseffektivitet fra et gennemsnit på 69% til 83% blandt vores danske chauffører. Det vidner om både et effektivt, digitalt værktøj og en fantastisk indsats fra vores chauffører.

 

Hvorfor vælge Frode Laursen?

  • Vi tager ansvar for klima og bæredygtighed
  • Vi er en virksomhed med mennesker i centrum
  • Vi gør logistiske processer gennemsigtige for alle
  • Vi lader CSR underbygge vores strategiske mål
Hvad kan vi hjælpe dig med?
2.240
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
600.000
Kvm. lager
Har du spørgsmål?
Vores eksperter er klar til at hjælpe dig
Kontakt os