ADMINISTRATIONSELEV

Det fedeste ved at være administrationselev er det ansvar, man får, og det gode samarbejde vi har i afdelingen.

- Cecilie, administrationselev

Kort om uddannelsen

ELEVFORLØB DER PASSER DIG

I Frode Laursen har vi administrationselever i stort set alle vores afdelinger, så du har mulighed for at blive elev i netop den afdeling, der passer til dig og dine kvalifikationer. Vi tilbyder et spændende og udfordrende elevforløb, der giver dig et bredt kendskab til koncernens mange administrative opgaver. Hos Frode Laursen er intern og ekstern kommunikation en stor del af alle administrationselevers arbejdsopgaver.

Alsidighed

Arbejdsopgaverne er alsidige, og du ville kunne komme til at sidde med ordrebehandling, afregning og fakturering, procesbeskrivelser, koordineringsopgaver og meget andet. Du vil derfor komme til at arbejde med forskellige slags administrative opgaver, hvor du gradvist vil få mere ansvar i takt med, at du viser god forståelse for opgaverne. Du har mulighed for at blive administrationselev på vores hovedkontor i Vitten.

104

administrationselever er uddannet hos os siden 2010

4

administrationselever ansættes i 2019-2020

80

%

af vores administrationselever ansættes efter endt uddannelse

MERE INFORMATION OM UDDANNELSEN

Du har bestået/forventer at bestå EUX rettet mod kontor
Du kan starte direkte.

Du har bestået/forventer at bestå HHX
Du kan starte direkte.

Du har bestået/forventer at bestå STX, HTX eller HF
For at opfylde optagelseskravene og blive optaget på elevuddannelsen, skal du også have bestået en EUD-s (5 uger) rettet mod kontor. Forløbet udbydes flere gange årligt på landets handelsskoler, både som fremmødeundervisning eller som onlineundervisning – fx kan forløbet tages online med opstart hver uge på Niels Brock.

Er du over 25 år?
Er du over 25 år, skal du endvidere have foretaget en RKV (realkompetencevurdering) på din lokale erhvervsskole. Er du i tvivl om, hvordan du griber det an, så kontakt HR-afdelingen på 8764 1700.

Hvorfor blev du administrationselev?
Jeg blev administrationselev, fordi jeg ønskede at arbejde med administration og planlægning. Som person kan jeg godt lide at have styr på tingene, og så kan jeg rigtig godt lide at arbejde med tal og økonomi.

Hvordan er det at være elev hos Frode Laursen?
Det er fedt. Jeg elsker at være elev hos Frode Laursen. De prioritere os elever højt, og allerede fra starten får man tildelt forskellige ansvarsområder. For mig, som sidder med lønningerne, er det vigtigt at have styr på tingene og være organiseret.

Hvorfor skal man blive elev hos Frode Laursen?
Man skal blive elev hos Frode Laursen, fordi det åbner mange muligheder i fremtiden. Man får ansvar fra starten, og det er fantastisk, da det er med til at udvikle én som elev. Selvom det er en stor virksomhed, så er det sociale bånd mellem afdelingerne rigtig stærkt.

UDDANNELSESPLAN FOR ADMINISTRATIONSELEVUDDANNELSEN

Du får en alsidig uddannelsesplan, som fokuserer på de mål, du skal nå under din elevuddannelse. Med en elevuddannelse inden for administration får du en god start på en interessant fremtid med mange spændende udviklingsmuligheder.

Vores kontoruddannelse med speciale i administration veksler mellem praktikophold hos os og skoleophold på Business College Syd i Sønderborg, hvor du også vil bo under dit skoleophold. I løbet af din 2-årige kontoruddannelse vil du skulle på skole i ca. 8 uger. Din uddannelsesplan kan se således ud:

KOMMUNIKATION

1 uge

OPTIMERING AF ARBEJDSPROCESSER

1 uge

PROJEKTADMINISTRATION

1 uge

VALGFAG

1 uge

VALGFAG

1 uge

VALGFAG

1 uge

FAGPRØVE

1 uge