Er ansvar og gode kolleger noget for dig?

Hos os får du en elevplads, hvor du som administrationselev vil arbejde dig ind i dine opgaver, og på sigt vil håndtere komplekse arbejdsopgaver.

Vi tager dig og din elevuddannelse seriøst, og du vil få dine egne ansvarsområder fra dag 1. Som administrationselev vil du få opgaver, der kræver fokus og fordybelse og hvor du gør en forskel.

Du vil som elev blive en del af et socialt fællesskab, hvor du bl.a. får 75 elev- og lærlingekolleger på vores hovedkontor i Vitten, nord for Aarhus.

Du vil indgå i teams af unge, men erfarne kolleger, og du bliver en del af vores elevklub, der holder mange både sociale og faglige arrangementer på tværs.

Som administrationselev vil du arbejde med data- og talbehandling, i form af fx analyser, registreringer og udarbejdelse af løngrundlag. Det er derfor vigtigt at du trives med fastlagte procedurer og høj kvalitet i dit arbejde.

For at starte som elev…

…skal du have, eller forvente at gennemføre, en EUX Business rettet mod kontor, eller alternativt en HHX, STX, HTX eller HF der er/bliver suppleret med et 5- eller 10-ugers EUD-s forløb, også rettet mod kontor (det er muligt at tage forløbet online, med opstart hver uge). Derudover er du flydende i dansk, og det er en fordel, men ikke et krav, at du er god til engelsk, tysk eller svensk.

Hos os får du…

…mange unge kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid, og gode muligheder for fastansættelse!

Vi tager hånd om dig og dine ønsker, så din uddannelse bliver springbrættet til den karriere, som du drømmer om!

Vi forventer at du kan starte indenfor 2-3 måneder.

Ansøgning, CV og eksamensbeviser sendes hurtigst muligt via nedenstående ansøgningsformular. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Nicoline Nickelsen fra HR på 8764 1700.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Job hos Frode Laursen