KLAR PÅ AT INVESTERE I DIN FREMTID?

Så tag vores talentuddannelse indenfor administration! Vi tilbyder nu en plads på holdet af nye administrationselever, der i løbet af deres 2-årige uddannelse også tager 2 akademifag. Det betyder, at du efter endt elevtid kun mangler 3 fag og en hovedopgave, og så har du både en erhvervsuddannelse indenfor kontor OG en kortere videregående uddannelse!

Du vil som administrationselev få dine egne ansvarsområder fra dag 1, og dine opgaver bliver mere og mere komplekse i takt med din udvikling. Dine opgaver vil kræve dit fulde fokus og fordybelse, og vi tager dig og din elevuddannelse seriøst. Hos os gør du en forskel!

Dine opgaver vil være både data- og talbehandling, i form af fx analyser, registreringer, reklamationsbehandlinger og udarbejdelse af løngrundlag. Det er derfor vigtigt, at du trives med fastlagte procedurer og høj kvalitet i dit arbejde.

For at starte som elev…

…skal du have, eller forvente at gennemføre, en EUX Business rettet mod kontor, eller alternativt en HHX, STX, HTX eller HF der er/bliver suppleret med et 5- eller 10-ugers EUD-s forløb, også rettet mod kontor (det er muligt at tage forløbet online, med opstart hver uge). Derudover er du flydende i dansk, og det er en fordel, men ikke et krav, at du er god til engelsk, tysk eller svensk.

Hos os får du…

…mange unge kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid, og gode muligheder for fastansættelse!

Vi tager hånd om dig og dine ønsker, så din uddannelse bliver springbrættet til den karriere, som du drømmer om!

Vi forventer at du kan starte omkring 1. august 2019.

Ansøgning, CV og eksamensbeviser sendes senest d. 12 maj 2019 via nedenstående ansøgningsformular. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Nicoline Nickelsen på 8764 1700.

Vi glæder os til at høre fra dig, og give dig en karriere med fart på!

Job hos Frode Laursen

  • PeriodeArbejdsgiverStilling 
    Tilføj ny række
  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: pdf.