Brænder du for logistik?

Bliv lageroperatørlærling i Vitten, nord for Aarhus, og sørg for at vores reservedelslagre spiller, at der er orden i tingene og bestil nye varer hjem. Vil du også have en afvekslende hverdag i en branche, hvor du er omgivet af store køretøjer og sjove kolleger – så gør som Andreas, bliv lageroperatørlærling og få den bedste uddannelse!

Som lageroperatørlærling vil du…
…stå for at modtage og afsende varer. Du står for vareregistrering og -optælling, og tager en uddannelse, hvor du vil blive udfordret, da ingen dage er ens, og hvor du fx det ene øjeblik sidder i en truck, og det næste på en kontorstol. Du holder orden i sagerne, og møder mange kolleger, særligt chauffører og mekanikere, der skal bruge din hjælp ved serviceskranken.

For at starte som lærling…
…skal du have, eller forvente at gennemføre, grundforløbet indenfor transport og logistik, og kan fremvise en ren straffeattest. 

Hos os får du…
…mange kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan hvor fokus er på dig og din udvikling, og gode muligheder for fastansættelse! 

Vi forventer at du kan starte omkring 1. august 2020, men gerne før. Uddannelsen gennemføres på vores hovedkontor i Vitten, nord for Aarhus.

Vi tager hånd om dig og dine ønsker, så din uddannelse bliver springbrættet til den karriere, som du drømmer om!

Hør Andreas fortælle om hans dagligdag her: 

 

Ansøgning, CV og grundforløbsbevis sendes senest d. 8 april 2020 via nedenstående ansøgningsformular. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jes Alstrup på 8764 6561.

Ansøgning

  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: pdf.