ER HESTEKRÆFTER OG STORE MASKINER LIGE DIG?

Så bliv lastvognsmekanikerlærling! Du har mod på en uddannelse hvor teknikken og mekanikken i lastbilerne er i fokus. Du vil i løbet af uddannelsen komme hele vejen rundt om lastbilerne og trailerne, og vil få et lastbilkørekort, så du selv kan testkøre materiellet. Vi har en stor bredde i vores transporter, så du vil beskæftige dig med forskellige lastbil- og materieltyper.

Uddannelsen foregår på vores store værksted i Vitten, nord for Aarhus, hvor du vil få en grundig introduktion til opbygningen af lastbilerne, og hvordan alt fungerer i praksis.

Uddannelsen planlægger vi, så den understøtter alle dine skoleophold og vi sammen realiserer dit fulde potentiale, så du får brugt alle dine nyerhvervede kompetencer indenfor bl.a. brændstofanlæg, styretøj, gearkasse osv. Under uddannelsen bliver du en del af et team på ca. 20 mekanikere, der tager hånd om dig og din udvikling som fremtidens lastvognsmekaniker.

Uddannelsen…
…til lastvognsmekaniker tager 3,5 år, hvor du samlet er på Syddansk Erhvervsskole i Vejle i ca 35 uger. For at starte som lastvognsmekanikerlærling forudsætter det et bestået grundforløb, læs nærmere herom på elev.fl.dk.

Som lærling…
…forventer vi at hænderne er skruet rigtigt på, at lysten til olie på fingrene er stor, at du har en nysgerrig tilgang til fejlsøgning på lastbilerne, og at du vil dygtiggøre dig indenfor mekanik og teknik.

Hos os…
…får du en alsidig uddannelse, med fokus på din udvikling, og bliver en del af et værkstedsmiljø, hvor faglighed og humor er i højsædet. Du vil sammen med vores øvrige 75 elever og lærlinge indgå i en elevklub, med mange fælles aktiviteter på tværs. Derudover fastansætter vi 80 % af alle vores lastvognsmekanikerlærlinge efter endt uddannelse.

Hør Martin fortælle om hans dagligdag her: 

Læs mere om stillingen, og udfyld din ansøgning i ansøgningsformularen nedenfor, eller kontakt Værkfører Torben Fogh på 4074 3662 hvis du vil vide mere. Send din ansøgning inden d.10. juli 2020

Vi glæder os til at høre fra dig, og give dig en karriere med fart på!

Ansøgning

  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: pdf.