Kennet er vild med tal og økonomi.

Kennets yndlingsfag i skolen var virksomhedsøkonomi – er du også vild med tal, facit og fx v.ø.? – så grib chancen, gør som Kennet, og tag en økonomielevuddannelse!

Som økonomielev vil du…
…blive placeret i koncernens Financial Service Center, der opererer på tværs af landegrænser, så du vil møde økonomiopgaver fra både Danmark, Tyskland, Sverige, Norge, Finland og Polen. Du vil få opgaver indenfor løn og regnskab, hvor du bl.a. vil blive beskæftiget med hele processen fra oprettelse af en ny medarbejder til lønnen bliver udbetalt, og står på medarbejderens konto. Efterfølgende vil du fx skulle afstemme og føre regnskab med omkostningerne.

For at starte som elev…
…skal du have, eller forvente at gennemføre, en EUX Business rettet mod kontor eller en HHX, alternativt en STX, HTX eller HF der er/bliver suppleret med et 5-ugers EUD-s forløb, også rettet mod kontor. Derudover er du flydende i dansk, og det er en fordel, men ikke et krav, at du er god til engelsk eller tysk.

Hos os får du…
mange unge kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid fx en HD, og gode muligheder for fastansættelse!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Nicoline Nickelsen på 8764 1700.

Vi tager hånd om dig og dine ønsker, så din uddannelse bliver springbrættet til den karriere, som du drømmer om!

Bemærk at ansøgningsfristen er overskredet 

Hør Kennet fortælle om hans dagligdag her: 

Elevpladsen er på vores hovedkontor i Vitten, nord for Aarhus. Vi forventer at du kan starte omkring 1. august 2020.

Ansøgning, CV og eksamensbeviser sendes senest d. 8. april 2020 via nedenstående ansøgningsformular, men vi kalder løbende ind til samtaler, så vent ikke med at sende din ansøgning.

 

Ansøgning

  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: pdf.