Vi er Frode Laursen

Nordisk familieejet virksomhed

Frode Laursen er en nordisk familieejet virksomhed, der har eksisteret siden 1948, og i dag er førende i Norden på logistikløsninger indenfor dagligvarer, byggevarer og recycling. Nærhed er et kernepunkt for Frode Laursen. Vi er tæt på både vores medarbejdere og vores kunder. Hos os er medarbejderen aldrig blot et nummer, for vi anser vores medarbejderes erfaring og viden som virksomhedens vigtigste ressource. Det betyder, at det forventes, at der bliver taget ansvar, samarbejdet og givet en ekstra skalle på alle niveauer. Til gengæld bliver der også givet frihed og respekt igennem hele organisationen

Værdidrevet virksomhed

Frode Laursen er en værdidrevet virksomhed, der helt igennem lever og ånder principperne om ordentlighed, respekt og udvikling. For os er vores værdier en forpligtigelse i ledelsen, medarbejderstaben og overfor vores kunder. Det er vores garanti til dig for, at vi er ordentlige, respektfulde og fagligt up to date. Vi anser udvikling som en nøglefaktor for vores succes. Hos os er kvalifikationer og kvalitet derfor en selvfølge, og vi tilskynder alle vores medarbejdere til løbende kompetenceudvikling, så de kan realisere deres fulde potentiale. Er du klar til at sætte skub i din karriere? Så se nærmere på vores mange elevuddannelser og lærlingeforløb.

Bliv elev eller kom i lære hos Frode Laursen

Frode Laursen kan tilbyde dig en uddannelse i topklasse og en stejl læringskurve, der både vil give dig kompetencer og stor viden indenfor dit valgte fagområde. Med omkring 60 elever og lærlinge i virksomheden har vi stor erfaring i at uddanne talenter og gøre dem til eksperter på lige netop deres område. 

Vi har flere muligheder for dig, som ønsker en elevplads, men fælles for dem alle er, at du vil få et stort ansvar, blive oplært af faguddannet personale samt indgå i velplanlagte og strukturerede forløb, der giver dig en enestående mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. 

Vores elevuddannelser og lærlingeforløb er grundlaget for dit fremtidige arbejdsliv. Efter endt uddannelse har du et godt indblik i vores virksomhed. Så har du ambitionerne og den rette indstilling, er der gode muligheder for at forsætte din karriere hos Frode Laursen. 

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om dine muligheder for en karrierevej med høj faglighed, skal du bare kontakte os. Kan du se dig selv i vores virksomhed? Så tøv ikke med at sende os en ansøgning.

 

FAQ

Når vi ser på din ansøgning og dit CV, så kigger vi efter:

Din motivation: Hvorfor vil du tage en elevuddannelse hos os?

Din uddannelsesmæssige baggrund: Hvad har du lært i skolen, der særligt fangede din interesse, og hvorfor? Husk: Karakterer betyder ikke alt, heller ikke for os, så de skal ikke være en hindring for at søge.

Dine fritidsjobs: Hvad har du lært, og hvordan kan du bruge det?

Din personlighed: Hvem er du, og hvad vil du bidrage med?

Når vi har modtaget din ansøgning, så bliver den selvfølgelig læst, og vi vurderer, om du skal kaldes til 1. samtale. Vi kan desværre ikke indkalde alle så sørg for, at din ansøgning og CV er gennemarbejdet og viser, hvem du er. Hvis 1. samtale går godt, vil du inden 2. samtale blive bedt om at udfylde en DISC. DISC’en er en personprofilanalyse, hvor du gennem en test bliver stillet overfor nogle udsagn og skal vælge, hvad der mest og mindst kendetegner dig. Til 2. samtale gennemgår vi testens resultat med dig, og vurderer vi, at der er et match mellem dig, os og den ledige stilling, så tilbydes du en elevplads.

Hvis du ikke tilbydes en stilling i lige dén afdeling, du har været til samtale ved, så fortvivl ej, vi har mange interne muligheder.

Generelt er erhvervsuddannelserne meget praktisk anlagt, og der er derfor ikke mange skoleophold. For kontoruddannelserne skal du max på skole i 11 uger i løbet af de 2 år, og for vores lærlingeuddannelser er det max 35 uger i løbet af de 2,5 år. På kontoruddannelserne vil der være lidt forberedelse inden undervisningen.

Kontorelever med speciale i økonomi eller spedition og shipping går på Aarhus Business College, og kontorelever med speciale i administration går på Business College Syd på Als, hvor de obligatoriske uger gennemføres som internatophold (du bor på skolen).

For vores lærlinge varierer det, men som udgangspunkt er vores chaufførlærlinge og lageroperatørlærlinge tilknyttet enten Aarhus Tech eller Tradium i Randers. Vores lastvognsmekanikerlærlinge er tilknyttet Syddansk Erhvervsskole i Vejle.

For alle områder følger vi overenskomsterne på de forskellige områder. 

Som 1. års kontorelev vil du pt have en månedsløn på  13.774 kroner pr. måned, mens du er under uddannelse. Har du en HHX, STX, HF eller HTX, vil du få et overenskomstmæssigt tillæg på 860 kroner pr. måned. Månedslønnen vil stige til 14.922 kroner (+ evt. det overenskomstmæssige tillæg), når du bliver 2. års elev.

Vores kontorelever hører hjemme enten på vores hovedkontor i Vitten, nord for Aarhus eller som spedition og shippingelev i vores afdeling i Tølløse.

Lageroperatørlærlingene hører hjemme enten i Vitten, Hørning eller Jyderup. Godschaufførlærlingene bliver hovedsagligt ansat med udgangspunkt i Vitten, Hørning, Vejle eller Tølløse. Lastvognsmekanikerlærlingene er alle tilknyttet Vitten, med mulighed for ophold i Hedehusene. 

Hvis du gerne vil udstationeres, så vil vi gerne bakke op om dette, og kan enten selv tilbyde dig en kortere udstationering eller hjælpe med et kortere eller længere ophold hos en samarbejdspartner i Europa.

  • Som kontorelev er din mødetid typisk fra 8.00 – 16.00, men det aftales individuelt.
  • Som godschaufførlærling skal du igennem uddannelsen prøve alle vores forskellige kunde- og godstyper, og du vil derfor både opleve at køre om dagen, aftenen og natten.
  • Lastvognsmekanikerlærlinge og lageroperatørlærlinge arbejder typisk om dagen, men mødetiden aftales individuelt.

Vi sidder ca. 300 funktionærer, herunder også elever, på vores hovedkontor.

Vi har pt. ansat 62 elever og lærlinge fordelt på de forskellige uddannelsesretninger.

Som administrationselev tager du den bredeste af kontoruddannelserne, og du har mulighed for at specialisere dig i mange forskellige afdelinger, fx i vores Invoicing, Business Controlling, Business Support, Pricing, HR eller mange andre. Faktisk kan du komme i 14 forskellige afdelinger på vores hovedkontor. Som økonomielev kan du komme i enten vores store økonomifunktion på tværs af koncernen, Financial Service Center, eller i Business Controlling. Som spedition og shippingelev har du mulighed for at arbejde rent med shipping, alternativt komme i Road Nordic, Road Continent (Europa) eller Road Denmark.

Hvis du har spørgsmål til opbygning af ansøgning og CV eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte HR-konsulent Nicoline Nickelsen på ninic@frode-laursen.com  eller på tlf.: 8764 1700.

Kan du se dig selv i vores virksomhed? Så tøv ikke med at sende os en ansøgning.