SKAL DIN VERDEN VÆRE FULD AF MULIGHEDER?

Så bliv spedition og shippingelev!

Som elev hos os vil du hurtigt få et stort ansvar for disponeringen af vores lastbiler og indblik i vores mange toldopgaver, og sammen skal vi sikre den høje kvalitet i transporterne på tværs af landegrænserne i Europa.

Du bliver gennem din uddannelse trænet og udviklet af unge, men erfarne og kompetente kolleger, og du vil blive en del af vores elevklub, sammen med vores 75 andre elever og lærlinge, der holder mange både sociale og faglige arrangementer på tværs.

Som spedition- og shippingelev vil du…

…blive arkitekten bag vores lastbiltransporter og sørge for, at transporterne i Danmark, Norden eller internationalt bliver gennemført så optimalt som muligt. Du vil endvidere stå for at købe og sælge transporter igennem vores netværk, og du vil derfor have kontakt til kolleger, chauffører, vognmænd eller offentlige myndigheder på flere sprog. Du vil også få styr på tolddokumenter og få en forståelse for, hvordan gods håndteres og fortoldes, når det krydser landegrænserne.

For at starte som elev…

…skal du have, eller forvente at gennemføre, en EUX Business rettet mod kontor, eller alternativt en HHX, STX, HTX eller HF der er/bliver suppleret med et 5- eller 10-ugers EUD-s forløb, også rettet mod kontor (det er muligt at tage forløbet online, med opstart hver uge). Derudover er du flydende i dansk, og det er en fordel, men ikke et krav, at du er god til engelsk, tysk eller svensk.

Hos os får du…

…mange unge kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid, og gode muligheder for fastansættelse!

Vi tager hånd om dig og dine ønsker, så din uddannelse bliver springbrættet til den karriere, som du drømmer om!

Vi forventer at du kan starte omkring 1. august 2019.

Ansøgning, CV og eksamensbeviser sendes senest d. 12 Maj 2019 via nedenstående ansøgningsformular. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Nicoline Nickelsen på 8764 1700.

Vi glæder os til at høre fra dig, og give dig en karriere med fart på!

Job hos Frode Laursen

  • PeriodeArbejdsgiverStilling 
    Tilføj ny række
  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: pdf.