Skal din verden være fuld af muligheder?

Så bliv spedition og shippingelev og kickstart din karriere! Som vores nye elev til vores afdeling i Tølløse vil du hurtigt få et stort ansvar for disponeringen af vores lastbiler og indblik i vores mange toldopgaver, og sammen skal vi sikre den høje kvalitet i transporterne.

Som spedition- og shippingelev vil du…

…blive arkitekten bag vores lastbiltransporter, og sørge for at transporterne på Sjælland og til/fra Sydsverige bliver gennemført så optimalt og prisbilligt som muligt. Du vil endvidere stå for at sælge transporter igennem vores netværk, og du vil derfor have kontakt til kolleger, chauffører, vognmænd eller offentlige myndigheder. Du vil derudover blive introduceret for tolddokumenter, og få en forståelse for hvordan gods håndteres og fortoldes, når det krydser landegrænserne.

For at starte som elev…

…skal du have, eller forvente at gennemføre, en EUX Business rettet mod kontor, eller alternativt en HHX eller STX, HTX eller HF der er/bliver suppleret med et EUD-s forløb også rettet mod kontor (det er muligt at tage forløbet online, med opstart hver uge). Derudover er du flydende i dansk, og det er en fordel, men ikke et krav, at du er god til engelsk eller svensk.

Hos os får du…

…kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, en individuel uddannelsesplan hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid, og gode muligheder for fastansættelse!

Vi tager hånd om dig og dine ønsker, så din uddannelse bliver springbrættet til den karriere, som du drømmer om!

Vi forventer at du kan starte omkring 1. august 2019.

Ansøgning, CV og eksamensbeviser sendes senest d. 7. juli 2019 via nedenstående formular. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Nicoline Nickelsen på 8764 1700.

Vi holder løbende samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig, og give dig en karriere med fart på!

Job hos Frode Laursen

  • PeriodeArbejdsgiverStilling 
  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: pdf.