Kom Europa rundt – speditørstyle

Som vores nye speditionselev, vil du beskæftige dig med transporter på tværs af Europa.

Vi giver dig en praktisk 2-årig uddannelse, hvor teamwork med dine kolleger og dit købmandsskab er altafgørende for vores fælles succes. Du vil som speditions- og shippingelev hurtigt få et stort ansvar for disponeringen af teamets lastbiler, og sammen skal vi sikre at den høje kvalitet i transporterne.

Du bliver gennem din uddannelse trænet og udviklet af unge, men erfarne og kompetente kolleger, og du vil blive en del af vores elevklub, der holder mange både sociale og faglige arrangementer på tværs. Samtidig får du 75 elev- og lærlingekolleger, der er med på sjov!

Som spedition- og shippingelev vil du…

…blive arkitekten bag vores lastbiltransporter, og sørge for at transporterne i Danmark, Norden eller internationalt bliver gennemført så optimalt og prisbilligt som muligt. Du vil endvidere stå for at købe og sælge transporter igennem vores netværk, og du vil derfor have kontakt til kolleger, chauffører og vognmænd på flere sprog.

For at starte som elev…

…skal du have, eller forvente at gennemføre, en EUX Business rettet mod kontor, eller alternativt en HHX, STX, HTX eller HF der er/bliver suppleret med et 5- eller 10-ugers EUD-s forløb, også rettet mod kontor (det er muligt at tage forløbet online, med opstart hver uge). Derudover er du flydende i dansk, og det er en fordel, men ikke et krav, at du er god til engelsk, tysk eller svensk.

Hos os får du…

…mange unge kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid, og gode muligheder for fastansættelse!

Vi tager hånd om dig og dine ønsker, så din uddannelse bliver springbrættet til den karriere, som du drømmer om!

Vi forventer at du kan starte indenfor 2-3 måneder.

Ansøgning, CV og eksamensbeviser sendes hurtigst muligt via nedenstående ansgøningsformular. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Nicoline Nickelsen fra HR på 8764 1700.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Job hos Frode Laursen