Dagligvarelogistik

Med kunder, der tæller de største multinationale producenter og nordiske detailkæder, er Frode Laursen blandt de førende nordiske leverandører af logistikløsninger til dagligvaremarkedet.

Varerne transporteres typisk fra producenter i hele Europa. Enten direkte ud til modtagerne eller via vores lagerhoteller, der ligger strategisk placeret over hele Norden. Her scannes de ind i vores centralt styrede Warehouse Management System, hvorefter de kan følges og overvåges i realtid.

Ved at have mange leverandører under samme tag, er vi i stand til at udnytte alle ressourcer optimalt, dels når det gælder ydelser som ompak, sampak og pluk, og dels når det gælder optimal lagerpladsudnyttelse.

Vores distributionssystem gør os i stand til at foretage dag-til-dag leveringer til hovedparten af den Nordiske befolkning. Vi besøger hver dag dagligvaregrossister, cateringgrossister og de fleste dagligvareforretninger.

Vores service dækker hele Norden. Vores kontorer er døgnbemandede, så vi altid kan yde den bedste service. Og vi følger varerne, indtil de ankommer til det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Warehousing

Vores lagerhoteller ligger tæt på de logistiske knudepunkter i Norden, og med cirka  550.000 m2 er vi blandt de førende udbydere af lagerkapacitet under tag. Her tilbyder vi bl.a. ankomstkontrol, ordreekspedition og ompakningsopgaver.

Den administrative service, herunder produktionsstyring af ompakningsopgaver, er en integreret del af vores lagerhotelløsninger. Vi producerer dagligt mellem 4000-6000 kvartpaller og displays.

Desuden tilbyder vi lagerstyring ved hjælp af vores avancerede Warehouse Management System (WMS), der effektivt håndterer EU’s direktiv om sporbarhed. Systemet sikrer fuld sporbarhed på såvel helpaller som ompakkede displays og leverer realtids-billeder af den aktuelle lagerbeholdning.

Vores lagerhoteller har et omfattende egenkontrolprogram, der sikrer, at myndighedernes og forbrugernes krav til sikkerhed bliver imødekommet. Alle lagerhotelkunder har deres egen kontaktperson i vores kundeservice. Samtidig sikrer vores WMS, at fejl næsten aldrig forekommer.

Se video

Smiley rapporter – Fødevarestyrelsen

Se rapporter her

Co-Pack

Fabrikkernes specialisering og fokus på storvolumen er uforenelig med butikkernes krav om tilgængelighed i små mængder. Samtidig yder butikspersonalet kun en mindre indsats for at få produktet til at præsentere sig bedst muligt i butikken.

Derfor tilbyder Frode Laursen en bred vifte af ydelser, der tilfører produkterne værdi i butikkerne. Blandt andet tilbyder vi ompak af varer til displays, som gør det nemt for personalet og præsentabelt for forbrugerne.

Frode Laursen tilbyder blandt andet:

  • Sortimentspakning
  • Sammenpakning
  • Banderolering
  • Filmning
  • Påsætning af varefakta, rabatmærker m.m.
  • Produktionskontrol og WMS
Tilbage