Frode Laursen Cookiepolitik

Cookies gør kommunikationen mellem dig og hjemmesiden hurtigere og nemmere.

Frode Laursen anvender cookies for at forbedre din oplevelse af siden. Cookies gør, at hjemmesiden kan “huske” dig, enten mens du besøger hjemmesiden, eller hvis du besøger hjemmesiden gentagne gange. Derudover anvender vi nogle gange cookies til at statistik og markedsføring. Det er vores mål, at du får bedre adgang til relevant information og spare dig for information, der ikke er relevant.
Der lagres ikke personførbare oplysninger i en cookie, men oplysninger om brugerens adfærd på et website. En cookie er en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Sådan afviser du brugen af cookies

Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies, vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.
Ønsker du ikke at modtage cookies fra frode-laursen.com, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.
Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.
Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionaliteter på forskellige websites, der ikke virker.

Navn Udbyder Formål Udløb
_ga .frode-laursen.com Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges. 2 år
_gat .frode-laursen.com Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren 1 minut
_gid .frode-laursen.com Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag
fr .facebook Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 måneder
pll_language .dk Bruges til at kontrollere sproget på siden 1 år

 

Privatlivs- og cookiepolitik
Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – samtykke

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve ift. karriere og jobs, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud (ledige stillinger). Vi beholder din e-mailadresse og dit navn hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kommunikation@frode-laursen.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Når vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

– håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister, samt håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Mailchimp

– håndtering og indsamling af personoplysninger via. Gamification – Leadfamly

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Frode Laursen A/S

Vittenvej 90, Vitten

DK-8382 Hinnerup

Tlf. +45 8764 6464

kommunikation@frode-laursen.com

CVR nr. DK 29 48 27 13

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev omkring information og promovering af vores elev- og lærlingeuddannelser), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Frode Laursens behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.

  • Trafikmåling og statistik.

  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics

  • Facebook