FMCG

Dagligvarelogistik

Læs mere

I Frode Laursen kender vi den nordiske detailverden til bunds, og vi bruger den viden til at rådgive vores kunder om transport og logistik i de nordiske lande.


Transport og lagerlogistik af dagligvarer (FMCG)

Med mere end 50 års erfaring og kunder, der tæller de største multinationale producenter og nordiske detailkæder, er Frode Laursen blandt de førende leverandører af logistikløsninger til dagligvaremarkedet i hele Norden.

Vi har stor erfaring inden for dagligvarebranchen og detailhandlen, som er med til at garantere en høj kvalitet i både transporten, opbevaringen og distributionen af dine dagligvarer. Vi har alle de nødvendige certificeringer for at sikre høj fødevaresikkerhed og vores chauffører er alle faguddannede. Du kan derfor være sikker på, at dine varer altid er i gode hænder.

Vores service dækker hele Norden, og med vores 3PL løsninger transporterer vi varer fra fabrik over lager til butik. Vores kontorer er døgnbemandede, så vi altid kan yde den bedste service til vores kunder. Hos Frode Laursen vægter vi pålidelighed, lageroptimering og fleksibilitet. Og vi følger varerne, indtil de ankommer til det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om vores løsninger inden for transport af dagligvarer (FMCG).

1.700
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
639.000
Kvm. lager