Bliv ansat på

Kontoret hos Frode Laursen

Læs mere

På vores hovedkontor i Vitten, nord for Aarhus, er vi omkring 300 ansatte. Herfra styres alle administrative discipliner, der er nødvendige i en international virksomhed. Det gælder alt lige fra økonomi, salg, indkøb og transport til IT, kundeservice, HR, kommunikation og meget mere. Der er mange jobfunktioner på hovedkontoret, men overordnet set kan de opdeles i følgende 3 områder:


En arbejdsplads med flad struktur og stærke værdier

Vores hovedkontor i Vitten er en god blanding af kontoruddannede, tidligere chauffører og lagerfolk samt akademikere. Vi har ikke tradition for at hænge os i eksamenspapir – vi kigger meget mere på din indstilling, og hvilke resultater du har opnået. Derfor er der også mange eksempler på medarbejdere, der har udviklet sig i og sammen med virksomheden, og endt i en lederstilling.

Frode Laursens 8 kerneværdier står stærkt på hovedkontoret. Det betyder, at der en god stemning og et godt kammeratskab i hele organisationen, samtidig med at der er stort fokus på, at både de enkelte afdelinger og den enkelte ansatte, udvikler sig og hele tiden bliver bedre. Strukturen er flad, og der vil blive lyttet til dig lige meget om du er kontorassistent eller direktør.

Har du lyst til at blive en del af Frode Laursens hovedkvarter, så søg drømmejobbet allerede i dag!

1.700
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
639.000
Kvm. lager
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening