FMCG

Distribution af dagligvarer

Læs mere

Med mere end 50 års erfaring og kunder, der tæller de største multinationale producenter og nordiske detailkæder, er Frode Laursen blandt de førende leverandører af logistikløsninger til dagligvaremarkedet i hele Norden.


Distribution med dag-til-dag leveringer

Hver dag transporterer vi FMCG-varer fra hele Europa til vores logistikcentre, der ligger strategisk placeret i Danmark, Sverige, Tyskland og Finland. Fra vores logistikcentre bliver varerne transporteret videre rundt i hele Norden.

Vores distributionssystem gør os i stand til at foretage dag-til-dag leveringer til hovedparten af den nordiske befolkning, og vi besøger hver dag dagligvare- og cateringgrossister samt dagligvareforretninger.

På vores logistikcentre scannes varerne ind i vores centralt styrede Warehouse Management System (WMS), hvorefter de kan følges og overvåges i realtid. Vores kontorer er døgnbemandede, så vi altid kan yde den bedste service, og vi følger varerne, indtil de ankommer til det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

 

Multishare-løsning skaber stordriftsfordele

Vi har 600.000 m2 lagerplads på vores logistikcentre, og med vores såkaldte multishare-løsning deles vores kunder om pladsen. På den måde er vi i stand til at udnytte alle ressourcer optimalt. Dette gælder dog ikke kun effektiv udnyttelse af lagerplads, men også ved tillægsydelser som ompak, sampak og pluk.

Endelig er multishare-løsningen også en fordel, når det kommer til selve transporten, hvor flere kunder kan deles om samme lastbil. Dette skaber attraktive stordriftsfordele, hvilket betyder, at vi kan levere en omkostningseffektiv løsning til vores kunder. En løsning, der giver mening – ikke kun for vores kunders pengepung, men også for miljøet.

Hos Frode Laursen søger vi altid den billigste og bedste måde at imødekomme vores kunders behov. På den måde er du sikret den bedste løsning til en konkurrencedygtig pris. Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at vide mere om vores distributionsløsninger.

Kontakt os
1.700
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
639.000
Kvm. lager