Fremtiden er altid i bevægelse

Skal du med?

Læs mere

Har du ambitioner, drømme og ideer, så er en elevuddannelse hos Frode Laursen det helt rigtige valg for dig. Hos os får du både en praktisk og teoretisk uddannelse, og med den er du et stort skridt på vejen til et spændende job. Læs meget mere om de mange spændende muligheder som elev eller lærling hos Frode Laursen nedenunder.

Det bedste er helt sikkert at der ikke er to dage, der er ens. Derudover er der altid fart på og der er mange bolde i luften
Mathias
Økonomielev

Bliv elev eller kom i lære hos Frode Laursen

Hos Frode Laursen får du mange udfordringer og masser af ansvar, der sikrer dig en god start på en interessant fremtid med mange spændende udviklingsmuligheder. Har du lyst til at blive elev eller lærling hos os, så søg én af vores spændende elevuddannelser allerede i dag!

 

Med en elevuddannelse hos Frode Laursen er du godt på vej

Vi tilskynder alle vores elever og lærlinge til hele tiden at tilegne sig ny viden og udvikle sig, så de kan realisere deres fulde potentiale. Derfor vægter vi ansvar, udvikling og fællesskab meget højt. Vi tror på, at vores elever og lærlinge er virksomhedens fremtid, og derfor vil du som elev eller lærling i Frode Laursen fra dag ét blive taget alvorligt, og få både praktiske og teoretiske udfordringer. Samtidig kan du selv vælge at specialisere dig yderligere inden for hver uddannelse, alt afhængigt af hvilken profil, der passer bedst til dig.

 

 

Se aktuelle elevpladser
Spørgsmål og svar
Når vi ser på din ansøgning og dit CV, så kigger vi efter: Din motivation: Hvorfor vil du tage en elevuddannelse hos os? Din uddannelsesmæssige baggrund: Hvad har du lært i skolen, der særligt fangede din interesse, og hvorfor? Husk: Karakterer betyder ikke alt, heller ikke for os, så de skal ikke være en hindring for at søge. Dine fritidsjobs: Hvad har du lært, og hvordan kan du bruge det? Din personlighed: Hvem er du, og hvad vil du bidrage med?
Generelt er erhvervsuddannelserne meget praktisk anlagt, og der er derfor ikke mange skoleophold. For kontoruddannelserne skal du max på skole i 11 uger i løbet af de 2 år, og for vores lærlingeuddannelser er det max 35 uger i løbet af de 2,5 år. På kontoruddannelserne vil der være lidt forberedelse inden undervisningen.
Kontorelever med speciale i økonomi eller spedition og shipping går på Aarhus Business College, og kontorelever med speciale i administration går på Business College Syd på Als, hvor de obligatoriske uger gennemføres som internatophold (du bor på skolen). For vores lærlinge varierer det, men som udgangspunkt er vores chaufførlærlinge og lageroperatørlærlinge tilknyttet enten Aarhus Tech eller Tradium i Randers. Vores lastvognsmekanikerlærlinge er tilknyttet Syddansk Erhvervsskole i Vejle.
For alle områder følger vi overenskomsterne på de forskellige områder. Som 1. års kontorelev vil du pt have en månedsløn på 13.774 kroner pr. måned, mens du er under uddannelse. Har du en HHX, STX, HF eller HTX, vil du få et overenskomstmæssigt tillæg på 860 kroner pr. måned. Månedslønnen vil stige til 14.922 kroner (+ evt. det overenskomstmæssige tillæg), når du bliver 2. års elev.
Vores kontorelever hører hjemme enten på vores hovedkontor i Vitten, nord for Aarhus eller som spedition og shippingelev i vores afdeling i Tølløse. Lageroperatørlærlingene hører hjemme enten i Vitten, Hørning eller Jyderup. Godschaufførlærlingene bliver hovedsagligt ansat med udgangspunkt i Vitten, Hørning, Vejle eller Tølløse. Lastvognsmekanikerlærlingene er alle tilknyttet Vitten, med mulighed for ophold i Hedehusene.
Vi har pt. ansat 62 elever og lærlinge fordelt på de forskellige uddannelsesretninger.
Hvis du har spørgsmål til opbygning af ansøgning og CV eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores HR afdeling på HR@frode-laursen.com. Kan du se dig selv i vores virksomhed? Så tøv ikke med at sende os en ansøgning.
65
nuværende elever og lærlinge
65%
af eleverne bliver ansat i Frode Laursen efter afsluttet uddannelse
347
elever og lærlinge er uddannet hos os siden 2010
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening