Chauffør hos Frode Laursen

Læs mere

I Frode Laursen har vi nogle af Danmarks bedste chauffører, der ikke alene er fagligt dygtige, men også lever op til vores værdier. Som chauffør i Frode Laursen har du masser af muligheder for at specialisere dig inden for vores tre hovedområder: Distribution-, trækker- eller krankørsel.


Chauffører på de danske landeveje

Når du bliver ansat som chauffør hos os, får du den nødvendige oplæring, introduktion til distribution-, trækker- eller krankørsel samt kundeservice, så du er godt forberedt, inden du selv kommer ud på vejene. Rent fagligt kræver vi, at du har kørekort til anhænger (CE).

Hos Frode Laursen arbejder vi som ét team, og her har chaufførerne en central rolle. Vi lægger derfor vægt på, at du har en positiv indstilling til jobbet og kan samarbejde på tværs af mange fagligheder. Vi forventer, at du både vil og kan tage ansvar for en selvstændig arbejdsdag.

Vi tilbyder efteruddannelse, en høj grad af fleksibilitet og gode arbejdsforhold, hvor der er fokus på sikkerhed og trivsel. Har du lyst til at blive chauffør hos os, så søg drømmejobbet allerede i dag!

1.700
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
639.000
Kvm. lager
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening