Nordeuropas bedste logistikpartner

Læs mere

Siden Frode Laursen blev grundlagt i 1948, har det været vores ambition at tilbyde kunderne branchens bedste service og højeste kvalitet. Og nu, mere end 70 år senere, er vi en moderne logistikvirksomhed med mere end 2.200 medarbejdere, 700 biler, 600.000 m2 logistikcentre og aktiviteter i hele Nordeuropa.


Vores vision

Inden for udvalgte sektorer vil Frode Laursen være mærkevareleverandørernes og deres kunders foretrukne valg som Nordeuropas bedste logistikpartner.

Frode Laursen er proaktiv i vores tilgang til kunderne. Vi gør os umage for at bevare et tæt og langsigtet samarbejde.
For at øge vores effektivitet og kundernes tilfredshed, vil vi understøtte en virksomhedskultur som tiltrækker, motiverer og fastholder dygtige medarbejdere.

 

Vores mission

Med vore logistikcentre som omdrejningspunkt sikrer Frode Laursen en ansvarlig vej for varerne fra fabrik til forbruger – gennem effektive processer, viden og passion for logistik

Faglighed og viljen til at ville mere er, hvad driver Frode Laursen. Vi tror på, at uddannelse af medarbejdere og udvikling af teknologi og IT-systemer er vigtige nøglefaktorer i vores succes.
Derfor er det vigtigt for Frode Laursen, at vores medarbejdere kan udvikle sig i takt med, at virksomheden udvikler sig.
På samme måde ønsker vi at udvikle os sammen med vores kunder, så vi kan sikre et informationsdrevet og langvarigt samarbejde med tillid og gennemsigtighed for alle parter.

Vi tager ansvar – ikke kun for vores forretning og medarbejdere, men også for det samfund vi er en del af. Vi ser det derfor som vores pligt ikke alene at sikre forsyningskæden, men også at udforske mulighederne når det gælder bæredygtig transport og logistik.

 

Kontakt os
Hvorfor vælge
Frode Laursen?
Kontakt os
Samlet logistik set-up for hele Norden
Kvalitetssikret Warehouse Management System
Dag til dag service med udvidet varebeskyttelse
Faste kontaktpersoner for alle opgaver
Døgnåbne kontorer og fantastisk service
Fuld sporbarhed gennem hele processen