Nordens bedste logistikpartner

Læs mere

Siden Frode Laursen blev grundlagt i 1948, har det været vores ambition at tilbyde kunderne branchens bedste service og højeste kvalitet. Og nu, mere end 70 år senere, er vi en moderne logistikvirksomhed med mere end 2.200 medarbejdere, 700 biler, 600.000 m2 logistikcentre og aktiviteter i hele Norden samt i Tyskland.


Vores vision

Inden for specialiserede sektorer vil Frode Laursen være industriens klare valg – som Nordens bedste logistikpartner.

Vi tror på, at uddannelse af medarbejdere og udvikling af teknologi og IT-systemer er vigtige nøglefaktorer til vores succes. Derfor er det vigtigt for Frode Laursen, at vores medarbejdere kan udvikle sig i takt med, at virksomheden udvikler sig.

Vi ønsker at udvikle os sammen med vores kunder, så vi kan sikre et informationsdrevet og langvarigt samarbejde med tillid og gennemsigtighed for alle parter. Derfor forventer vi, at de mennesker, vi handler med, respekterer ordentlig forretningsskik.

 

Vores mission

Vi vil opbygge effektive og komplette kundeløsninger, som er centreret om vores lagerhoteller. Vi skal gennem specialisering, langsigtet strategi og åben præstationsorientering nå vores vision.

Frode Laursen er proaktive i vores tilgang til kunderne, og vi gør os umage for at bevare et tæt og langsigtet samarbejde. For at øge vores effektivitet og kundernes tilfredshed, vil vi understøtte en virksomhedskultur som tiltrækker, motiverer og fastholder dygtige medarbejdere.

Det er vigtigt for Frode Laursen, at vi fokuserer på medarbejdernes kompetenceudvikling og giver dem ansvar, så vi sammen kan drive virksomheden fremad.

Kontakt os
Hvorfor vælge
Frode Laursen?
Kontakt os
Samlet logistik set-up for hele Norden
Kvalitetssikret Warehouse Management System
Dag til dag service med udvidet varebeskyttelse
Faste kontaktpersoner for alle opgaver
Døgnåbne kontorer og fantastisk service
Fuld sporbarhed gennem hele processen
Har du spørgsmål?
Vores eksperter er klar til at hjælpe dig
Kontakt os