FMCG

Co-pack af dagligvarer

Læs mere

Frode Laursens Co-pack afdeling har de sidste 30 år hjulpet vores kunder med at pakke deres varer i displays, så de er helt klar til dagligvarebutikkerne. Med vores løsning får kunderne en 3-i-1-løsning: Lageropbevaring – displaypakning – transport.


Ompak af varer til præsentable displays

Fabrikkernes specialisering og fokus på storvolumen harmonerer ikke med butikkernes krav om tilgængelighed i små mængder. I de sidste 30 år har vi i Frode Laursen derfor tilbudt vores kunder at hjælpe dem med at bryde de store volumener ned ved bl.a. at ompakke varerne til salgsfremmende displays, som gør det nemt for butikspersonalet og præsentabelt for forbrugerne.

På vores logistikcentre er vi vant til at håndtere store mængder, og vi pakker årligt mere en ½ million displays for vores kunder til levering direkte i dagligvarebutikkerne. Hver eneste dag transporterer vi FMCG-varer  fra hele Europa og vores omfattende distributionssystem gør os i stand til at optimere hele værdikæden.

Frode Laursens Co-pack-afdeling tilbyder blandt andet:

  • Displaypakning
  • Sortimentspakning
  • Sammenpakning
  • Banderolering
  • Filmning
  • Påsætning af varefakta, rabatmærker, prismærkning m.m.
  • Produktionskontrol og WMS

Vores medarbejdere har stor erfaring med at håndtere alle typer FMCG-varer. Hvad end det gælder temperatur-, tryk- eller stødfølsomme dagligvarer. Derfor kan du altid være sikker på, at dine varer til dagligvaremarkedet er i gode hænder hos Frode Laursen.

Vi søger altid den mest omkostningseffektive måde at imødekomme vores kunders behov. Herved er du sikret den bedste løsning til en konkurrencedygtig pris. Ligesom du får en fast kontaktperson hos Frode Laursen. Det sikrer dig en hurtig og personlig service hver gang.

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din forretning med displaypakning, lageropbevaring  med videredistribution fra dag-til-dag og transportløsninger i hele Norden.

Kontakt os
1.673
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
630.000
Kvm. lager