Som mekaniker i Frode Laursen får du en hverdag med stor variation i service og reparationer af vores omfattende vognpark. Arbejdet kræver, at du er god til at bruge dine hænder og kan arbejde selvstændigt. Vi lægger derfor vægt på, at du er ansvarsbevidst, mødestabil og fleksibel.


Mekaniker

Som mekaniker vil du få ansvaret for at reparere og vedligeholde Frode Laursens vognpark, der består af 740 lastbiler og 1750 trailere. Frode Laursen har egne værksteder i henholdsvis Vitten i Jylland og Hedehusene på Sjælland.

Tilsammen er der omkring 35 mennesker ansat på værkstederne, der alle arbejder i mindre teams. Vi forventer, at du har lyst til at dygtiggøre dig, da vi har en stor bredde i vores transporter. Det betyder, at du vil have meget forskelligt materiel mellem hænderne.

 

Som mekaniker i Frode Laursen er du…

… uddannet enten lastvogns- eller trailermekaniker, og har beskæftiget dig med forskelligt materiel. Alternativt er du f.eks. smed eller godschauffør med hænderne skruet rigtigt på, og du har lyst til at dygtiggøre dig inden for mekanikkens verden. Du forstår vigtigheden af den positive indstilling og det gode samarbejde, og tager ejerskab for vores værdier, bl.a. at vi samarbejder og løfter i teams.

 

Som mekaniker i Frode Laursen får du…

… en hverdag med stor variation i service og reparationer, hvor vi giver dig luft under vingerne og ansvar. Du kan videreudvikle dine kompetencer, og dygtiggøre dig. Du får nogle kolleger, der sætter det sociale i højsædet, og planlægger sociale arrangementer som fx bowling, sommerfester og julefrokoster.

 

 

 

 

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret

Jobbet kræver, at du er:

  • Systematisk
  • Ansvarlig og mødestabil
  • En teamplayer
  • En god kollega

 

Vi tilbyder: 

  • Ordnede forhold
  • Dedikerede og professionelle kolleger
  • Et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og sikkerhed
  • Personalegoder
En af de bedste ting er, at der er mulighed for at arbejde med mange forskellige køretøjer. Det, synes jeg, er spændende. Derudover er det en god arbejdsplads. Vi bliver lyttet til, og jeg har et godt forhold til både mine kolleger og chef.
Rasmus
Mekaniker

En bred vifte af opgaver

Rasmus Molbeck kom i lære som mekaniker hos Frode Laursen i 2006. Efter endt elevtid blev Rasmus fastansat på værkstedet i Vitten og har lige siden arbejdet i Frode Laursen.

Rasmus begynder sin hverdag kl. 07.00, hvor han møder ind sammen med sine kollegaer.

– Vi starter morgen med et kort møde, hvor vi samles og bliver briefet om dagens opgaver og hvem der skal lave hvad, siger Rasmus og fortsætter:

– Vi håndterer en bred vifte af opgaver. Der er både standardopgaver som montering af logoer, ADR-udstyr og kaffemaskiner, og så er der de mere alsidige opgaver, som kan være reparationer af både trucks, trailere, trækkere og craylere.

 

Mulighed for at arbejde med mange forskellige køretøjer

Det er især de alsidige opgaver, der passer Rasmus godt.

– En af de bedste ting er, at der er mulighed for at arbejde med mange forskellige køretøjer. Det, synes jeg, er spændende. Derudover er det en god arbejdsplads. Vi bliver lyttet til, og jeg har et godt forhold til både mine kolleger og chef, siger Rasmus.

Spørger man Rasmus, hvorfor man skal blive mekaniker i Frode Laursen, siger han:

– Det skal du, hvis du gerne vil arbejde på en arbejdsplads, hvor der er frihed under ansvar. Det er et fleksibelt job, og hvis du giver noget, så får du helt sikkert noget igen.

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret
1.673
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
630.000
Kvm. lager
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening