Uddannelsen som

Administrationselev

Læs mere
Ansøg uopfordret her

Som administrationselev i Frode Laursen får du en alsidig uddannelse, der giver dig mulighed for at varetage mange funktioner i koncernen.


Kort om elevuddannelsen

I Frode Laursen har vi administrationselever i stort set alle vores afdelinger på vores hovedkontor nær Hinnerup. Derfor har du mulighed for at blive elev i netop den afdeling, der passer til dig og dine kvalifikationer.

Uanset afdeling tilbyder vi et spændende og udfordrende elevforløb, der giver dig et bredt kendskab til koncernens mange administrative opgaver. Her er intern og ekstern kommunikation en stor del af alle administrationselevers arbejdsopgaver.

 

Alsidigt elevforløb, der passer dig

Arbejdsopgaverne er alsidige, og du ville kunne komme til at sidde med ordrebehandling, afregning og fakturering, procesbeskrivelser, koordineringsopgaver og meget andet.

Du vil derfor komme til at arbejde med forskellige slags administrative opgaver, hvor du gradvist vil få mere ansvar i takt med, at du viser god forståelse for opgaverne.

Uddannelsesplan
1 uge
Virksomhedskommunikation
1 uge
Optimering af arbejdsprocesser
1 uge
Projektadministration
1 uge
Datahåndtering
3-6 uger
Valgfag
1 uge
Fagprøve

Dét siger vores administrationselev Casper om at være elev

Hvorfor valgte du en elevuddannelse hos Frode Laursen?

“Jeg valgte at blive elev, fordi jeg gerne vil have en uddannelse, hvor jeg kan kombinere teori med praksis. Fordelen er, at jeg får en masse erhvervserfaring, et stort netværk og gode fremtidsmuligheder. På den måde er der en masse personlig og faglig udvikling, der danner et godt grundlag for min fremtid.”


Hvad er det bedste ved at være elev i Frode Laursen?

“Det bedste ved at være elev i Frode Laursen, er at jeg bliver mødt i øjenhøjde af de andre kolleger og af resten af virksomheden. De giver mig lov til at arbejde med flere forskellige opgaver, hvilket gør, at jeg kan påtage mig et større ansvar, for hver dag der går. Jeg havde for eksempel kun været her i kort tid, inden jeg havde mine egne opgaver – men hvor jeg samtidig har mulighed for at sparre med mine kolleger og min chef.”


Hvordan er det sociale?

“Vi har et rigtig godt sammenhold. Det gælder både med kollegerne og alle de andre elever. Vi har eksempelvis elevnetværket, hvor vi mødes. Vi er blandt andet ude at spille minigolf og bowling, hvilket gør, at vi lærer hinanden bedre at kende og kan sparre med hinanden om både små og store ting. Det kan jeg også godt lide.”

Adgangskrav
1
Du har bestået/forventer at bestå EUX rettet mod kontor
Du kan starte direkte.
2
Du har bestået/forventer at bestå HHX
Du kan starte direkte.
3
Du har bestået/forventer at bestå STX, HTX eller HF
For at opfylde optagelseskravene og blive optaget på elevuddannelsen, skal du også have bestået en EUD-s (5 uger) rettet mod kontor. Forløbet udbydes flere gange årligt på landets handelsskoler, både som fremmødeundervisning eller som onlineundervisning – fx kan forløbet tages online med opstart hver uge på Niels Brock.
4
Er du over 25 år?
Er du over 25 år, skal du endvidere have foretaget en RKV (realkompetencevurdering) på din lokale erhvervsskole. Er du i tvivl om, hvordan du griber det an, så kontakt HR-afdelingen på 8764 1618.
65
administrationselever
er uddannet hos os siden 2013
60%
af de administrationselever
er blevet fastansat efter uddannelsen
23
nyansatte administrationselever
i perioden 2020-2023
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening