ADMINISTRATIONSELEV UDDANNELSE

Det er fedt, at vi er så mange elever i Frode. Der er masser af liv og udveksling på tværs. Det er rart at kunne være sammen med nogle, der er samme sted i livet, som jeg er.

- Caroline, administrationselev

KORT OM ELEVUDDANNELSEN

I Frode Laursen har vi administrationselever i stort set alle vores afdelinger, så du har mulighed for at blive elev i netop den afdeling, der passer til dig og dine kvalifikationer. Vi tilbyder et spændende og udfordrende elevforløb, der giver dig et bredt kendskab til koncernens mange administrative opgaver. Hos Frode Laursen er intern og ekstern kommunikation er en stor del af alle administrationselevers arbejdsopgaver. Derudover kan du komme til at sidde med ordrebehandling, afregning og fakturering, procesbeskrivelser, koordineringsopgaver og meget andet. Du vil derfor komme til at arbejde med forskellige slags administrative opgaver, hvor du gradvist vil få mere ansvar, i takt med at du viser god forståelse for opgaverne. Du har mulighed for at blive administrationselev på vores hovedkontor i Vitten.

UDDANNELSESPLAN FOR ADMINISTRATIONSELEVUDDANNELSEN

Du får en alsidig uddannelsesplan, som fokuserer på de mål, du skal nå under din elevuddannelse. Hos Frode Laursen tilskynder vi alle vores medarbejdere til løbende læring og udvikling, så de kan realisere deres fulde potentiale. Med en elevuddannelse inden for administration får du en god start på en interessant fremtid med mange spændende udviklingsmuligheder.Vores kontoruddannelse med speciale i administration veksler mellem praktikophold hos os og skoleophold på Business College Syd i Sønderborg, hvor du også vil bo under dit skoleophold. I løbet af din 2-årige kontoruddannelse vil du ca. skulle på skole i 8 uger. Din uddannelsesplan kan se således ud:

KOMMUNIKATION

1 uge

OPTIMERING AF ARBEJDSPROCESSOR

1 uge

PROJEKTADMINISTRATION

1 uge

VALGFAG

1 uge

VALGFAG

1 uge

VALGFAG

1 uge

FAGPRØVE

1 uge

ADGANGSKRAV TIL ELEVUDDANELSEN

Du har følgende 3 muligheder for optagelse på uddannelsen som administrationselev:

1

DU HAR BESTÅET/FORVENTER AT BESTÅ EN EUX RETTET MOD KONTOR

Du kan starte direkte.

2

DU HAR BESTÅET/FORVENTER AT BESTÅ EN STX, HTX ELLER HF

For at opfylde optagelseskravene og blive optaget på elevuddannelsen, skal du også have bestået EUD-S (10 uger) rettet mod kontor. Forløbet udbydes flere gange årligt på landets handelsskoler, både som fremmødeundervisning eller som onlineundervisning. Vær opmærksom på, at forløbet skal være bestået, inden du starter hos os.

3

DU HAR BESTÅET/FORVENTER AT BESTÅ EN HHX

For at blive optaget på elevuddannelsen, skal du opfylde optagelseskravene om at have bestået EUD-S for HHX’ere (5 uger) rettet mod kontor. Forløbet udbydes flere gange årligt på landets handelsskoler, både som fremmødeundervisning eller som onlineundervisning. Vær opmærksom på, at forløbet skal være bestået, inden du starter hos os.

KLARLÆGNING AF FORUDSÆTNINGER OG KOMPETENCER

Er du over 25 år skal du endvidere have foretaget en RKV (realkompetencevurdering) på din lokale handelsskole.

CAROLINE OM AT VÆRE ADMINISTRATIONSELEV

HVORFOR BLEV DU ELEV I FRODE LAURSEN?

Jeg blev elev hos Frode Laursen fordi, jeg gerne ville have en stilling med tal og økonomi. Så da jeg fik tilbudt denne stilling, hvor jeg bl.a. står for lønningerne til nogle af vores chauffører, sagde jeg straks ja.

HVORDAN ER DET AT VÆRE ELEV I FRODE LAURSEN?

Jeg kan rigtig godt lide at være elev i Frode Laursen. Jeg kan godt lide at have styr på tingene, og derfor passer mine opgaver rigtig godt til mig. Når man skal stå for sådan noget som lønninger, er det nødvendigt, at tingene passer ned i kasser, og det kan jeg godt lide.

HVAD ER SPECIELT VED FRODE LAURSEN?

Ved Frode Laursen er det specielt, at vi er så mange elever i afdelingerne. Der er masser af liv og udveksling på tværs. Jeg synes, det er spændende at høre, hvad de andre går og laver. Det er også rart at være sammen med nogle, der er samme sted i livet, som jeg er.

HVORFOR SKAL MAN BLIVE ELEV I FRODE LAURSEN?

Man skal blive elev i Frode Laursen fordi, man får ansvar lige med det samme. Samtidig er det en stor virksomhed med mange ansatte og mange spændende muligheder.

89

Administrationselever er uddannet hos os siden 2010

13

Administrationselever ansættes i 2018

80

%

Af vores administrationselever ansættes efter endt uddannelse