Uddannelsen som

Administrationselev

Se ledige elevpladser eller ansøg uopfordret

Som administrationselev i Frode Laursen får du en alsidig uddannelse, der giver dig mulighed for at varetage mange funktioner i koncernen.


Kort om elevuddannelsen

I Frode Laursen har vi administrationselever i stort set alle vores afdelinger, så du har mulighed for at blive elev i netop den afdeling, der passer til dig og dine kvalifikationer. Vi tilbyder et spændende og udfordrende elevforløb, der giver dig et bredt kendskab til koncernens mange administrative opgaver. Hos Frode Laursen er intern og ekstern kommunikation en stor del af alle administrationselevers arbejdsopgaver.

 

Alsidigt elevforløb, der passer dig

Arbejdsopgaverne er alsidige, og du ville kunne komme til at sidde med ordrebehandling, afregning og fakturering, procesbeskrivelser, koordineringsopgaver og meget andet. Du vil derfor komme til at arbejde med forskellige slags administrative opgaver, hvor du gradvist vil få mere ansvar i takt med, at du viser god forståelse for opgaverne. Du har mulighed for at blive administrationselev på vores hovedkontor i Vitten.

Uddannelsesplan
1 uge
Kommunikation
1 uge
Optimering af arbejdsprocesser
1 uge
Projektadministration
1 uge
Valgfag
1 uge
Valgfag
1 uge
Valgfag
1 uge
Fagprøve
Det fedeste ved at være administrationselev er det ansvar, man får, og det gode samarbejde vi har i afdelingen.
Cecilie
Administrationselev

Hvad siger vores elever?

Mød Cecilie og hør, hvad hun kan fortælle om sit uddannelsesforløb som administrationselev hos Frode Laursen.

 

Hvorfor blev du administrationselev?
Jeg blev administrationselev, fordi jeg ønskede at arbejde med administration og planlægning. Som person kan jeg godt lide at have styr på tingene, og så kan jeg rigtig godt lide at arbejde med tal og økonomi. 

 

Hvordan er det at være elev hos Frode Laursen?
Det er fedt. Jeg elsker at være elev hos Frode Laursen. De prioriterer os elever højt, og allerede fra starten får man tildelt forskellige ansvarsområder. For mig, som sidder med lønningerne, er det vigtigt at have styr på tingene og være organiseret.

 

Hvorfor skal man blive elev hos Frode Laursen?
Man skal blive elev hos Frode Laursen, fordi det åbner mange muligheder i fremtiden. Man får ansvar fra starten, og det er fantastisk, da det er med til at udvikle én som elev. Selvom det er en stor virksomhed, så er det sociale bånd mellem afdelingerne rigtig stærkt.

Se ledige elevpladser eller ansøg uopfordret
Adgangskrav
1
Du har bestået/forventer at bestå EUX rettet mod kontor
Du kan starte direkte.
2
Du har bestået/forventer at bestå HHX
Du kan starte direkte.
3
Du har bestået/forventer at bestå STX, HTX eller HF
For at opfylde optagelseskravene og blive optaget på elevuddannelsen, skal du også have bestået en EUD-s (5 uger) rettet mod kontor. Forløbet udbydes flere gange årligt på landets handelsskoler, både som fremmødeundervisning eller som onlineundervisning – fx kan forløbet tages online med opstart hver uge på Niels Brock.
4
Er du over 25 år?
Er du over 25 år, skal du endvidere have foretaget en RKV (realkompetencevurdering) på din lokale erhvervsskole. Er du i tvivl om, hvordan du griber det an, så kontakt HR-afdelingen på 8764 1700.
104
Administrationselever
er uddannet hos os siden 2010
4
Nyansatte
administrationselever i 2019-2020
80%
Færdiguddannede
administrationselever ansættes efter endt uddannelse
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening