Transparens og sporbarhed

Læs mere

Transparens og sporbarhed er afgørende for vores kunder. Som en af Nordens førende logistikvirksomheder inden for dagligvarer er sporbarhed derfor en vigtig opgave fos os.


Ved hjælp af stregkoder og vores interne WMS- og TMS-systemer er vi i stand til at spore vores kunders varer ned til den enkelte palle.
Derudover giver vi med vores egen webbaserede kundeportal – FL Analytics – alle vores kunder mulighed for at tilgå en lang række relevante data på en nem og tilgængelig måde, hvilket sikrer transparens i værdikæden.
FL Analytics viser blandt andet leverancestatus og POD (proof of delivery) – altså data over leverancer og forsendelser. Der er implementeret Track & Trace og mulighed for at se kvitterede fragtbreve. Derudover har kunderne også direkte adgang til online servicerapporter og en række andre kvalitetsdata, ligesom de løbende kan overvåge og følge CO2e-aftrykket af deres transporter

Nærhed til medarbejderne

Vi lægge også vægt på åbenhed og nærhed, når det gælder vores medarbejdere. Hver år i januar tager vores ledelse på rundtur til vores logistikcentre for at komme i dialog med vores medarbejdere og samtidig fortælle dem om, hvordan forretningsåret er gået. På denne måde får alle vores medarbejdere – chauffører, lager- og kontorfolk – vigtig viden, som er med til at styrke hele organisationen.

1.700
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
639.000
Kvm. lager