Byggematerialer

Læs mere

Med vores specialiserede flåde indkøbt til netop at kunne servicere vores kunders behov, er vi i stand til at løse selv komplicerede opgaver for vores byggekunder, der tæller nogen af Nordens største virksomheder.


Logistik og transport af byggematerialer

Frode Laursen leverer byggematerialer fra førende producenter ud til byggepladser, grossister og byggemarkeder. Vi har en stor specialiseret flåde, der er indkøbt til netop at kunne servicere vores kunders behov. Dermed er vi i stand til at løse selv komplicerede opgaver for vores byggekunder.

Frode Laursen er i tæt dialog med både slutbrugeren og kunden, hvor vi ofte varetager lagerstyringen. Vi har ansvaret for, at der altid er den aftalte beholdning, så kunderne oplever hurtig leveringstid. For at sikre effektiviteten får du hos os en fast kontaktperson. Det giver dig en hurtig og personlig service uanset, hvornår du har brug for det.

Udgangspunktet for lagerstyringen er Frode Laursens WMS-system. Her udnytter vi teknologien fra dagligvarebranchen til at skabe nye unikke og ofte skræddersyede logistikløsninger til byggesektoren.

Det betyder, at vi hele tiden har overblik over lagerbeholdningen, og vi er i tæt kontakt med fabrikkerne, så de kan afstemme deres produktion med lageret og antallet af ordrer. Fra producenterne henter vi løbende varer til lageret, og ved større ordrer leverer vi hele læs direkte fra producent til leverandør.

Frode Laursen udfører følgende opgaver inden for byggematerialer:

  • Kranopgaver
  • Logistik-setup med lagerhotel
  • Elementtransporter
  • Dedikeret distributionssystem

Hos Frode Laursen anerkender vi behovet for at have stabile og pålidelige leverancer til byggeriet. Derfor betragter vi ikke opgaven som transport fra A til B alene, men tænker de komplekse godsflows fra producent til slutbruger ind i strukturelle løsninger, der sikrer dig en optimal løsning.

Vi har specialiseret os i byggevarelogistik med lager og distribution fra byggebranchen til byggepladser, grossister og byggemarkeder. Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om vores løsninger. 

1.700
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
639.000
Kvm. lager