Told og services

Læs mere

Frode Laursen er AEO-certificerede, har in-house specialister i komplicerede eksport- og importdokumenter samt egne toldlagre på udvalgte logistikcentre.


Shipping og fortoldning til hele verden

Frode Laursens shippingafdeling stræber efter at kunne afdække alle kunders behov og udfører kurer-, sø- og lufttransporter til hele verden. Afdelingen har specialister ansat til at producere komplicerede eksport- og importdokumenter i hele Norden.

Vi tilbyder dialog med myndigheder omkring toldrelaterede spørgsmål, og tilbyder lager- og told-oplagsløsninger med videretransport af varer i transit. Derudover tilbyder vi udfærdigelse af EUR 1-dokumenter, farligt gods-dokumenter, EMCS- dokumenter og andre transport-relaterede dokumenter. Det betyder også, at vi kan hjælpe med alle toldspørgsmål, når det gælder Brexit.

Afdelingen for oversøisk spedition og fortoldning tager sig af destinationer som USA, Fjernøsten og Australien. Vi opererer med både tørvarer, køl og frost samt varetager kvoter, fortoldningsopgaver, restitutionsbehandling og lignende.

Virksomheder, der sælger varer, som er belagt med told og afgifter, kan opbevare produkterne på vores toldoplag. Told, afgifter og importmoms skal først betales, når varen bringes i omsætning inden for EU og kan ved videreeksport ud af EU helt undgås.

Fra at tilbyde one-stop logistik overfor vores internationale kundegrupper er den internationale division blevet en del af Frode Laursens centrale forretningsområde. Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med omkostningseffektive transport- og logistikløsninger.

1.673
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
630.000
Kvm. lager