FMCG

Warehousing

Læs mere

Frode Laursens logistikcentre ligger tæt på de logistiske knudepunkter i Norden, og vi er blandt de førende udbydere af lagerkapacitet under tag.


Logistikcentre for transport og oplagring 

Vi har logistikcentre i Jyderup og Hørning i Danmark, Åstorp, Gøteborg og Eskilstuna i Sverige, Flensborg i Tyskland og Kerava lidt udenfor Helsinki i Finland. Her sørger dygtige medarbejdere og effektive systemer for, at der altid er styr på alle paller, displays og kolli.

På Frode Laursens logistikcentre tilbyder vi bl.a. ankomstkontrol, ordreekspedition og ompakningsopgaver. Vi er vant til at håndtere store volumener, f.eks. producerer vi dagligt 4.000-6.000 kvartpaller og displays. Al administration, herunder produktionsstyring af ompakningsopgaver, er en integreret del af vores logistikcentres løsninger.

 

Avanceret lagerstyring og omfattende egenkontrolprogram

Vi tilbyder lagerstyring ved hjælp af vores avancerede Warehouse Management System (WMS), der effektivt håndterer EU’s direktiv om sporbarhed. Systemet sikrer fuld sporbarhed på såvel helpaller som ompakkede displays og leverer realtids-billeder af den aktuelle lagerbeholdning.

Frode Laursens logistikcentre har et omfattende egenkontrolprogram, der sikrer, at myndighedernes og forbrugernes krav til sikkerhed bliver imødekommet. Derudover har vi også egne toldlagre  på udvalgte logistikcentre. Alle kunder har deres egen kontaktperson i vores kundeservice. Derfor kan du være sikker på, at det er en velkendt kontaktperson, som passer på din forretning. Det giver effektiv styring i hverdagen og en mere struktureret dialog med vores kunder.

Vil du vide mere om, hvordan vores løsninger inden for warehousing kan afhjælpe dit behov for transport og oplagring? Så lad os tale sammen allerede i dag.

Kontakt os
1.673
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
630.000
Kvm. lager

Du finder vores logistikcentre her

Danmark
Hørning
86.000 m2

Jyderup
106.000 m2

Tyskland
Wittenberger Weg, Flensborg
25.000 m2

Husumer Strasse
64.000 m2

Handewitt
17.000 m2

Sverige
Åstorp
166.000 m2

Angered, Gøteborg
27.000 m2

Stenkullen, Gøteborg
17.000 m2

Finland
Kerava
27.000 m2