Recycling

Læs mere

Hos Frode Laursen har vi stor erfaring med at transportere specialaffald – også på tværs af grænser. En knowhow, der efterspørges i en verden med øget fokus på bæredygtighed og genbrug.


Genbrug sikrer en mere effektiv ressourceudnyttelse

Med specialmateriel og knowhow hjælper vi vores kunder med at transportere specialaffald, som emballage, træflis og gipsplader, fra genbrugsstationer i Norden til store råvareproducenter i hele Europa.

De fleste varer transporteres i moderne Walking Floor trailers, specialbygget til recycling. Vi hjælper med at køre specialaffald, uanset om det gælder små eller store mængder.

Vi har stor erfaring inden for et område, der i mange lande kræver specialviden om både transport og dokumentation. Ligesom vi også udfører indenrigstransporter samt et kraftigt stigende antal biomassetransporter.

Frode Laursen prioriterer et entydigt ansvar og højt kvalitetsniveau over for vores kunder. Derfor bestræber vi os på at have et ansvarligt ressourceforbrug, der bidrager til en bæredygtig værdikæde. Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om vores løsninger.

1.673
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
630.000
Kvm. lager