Uddannelsen som

Spedition- og shippingelev

Se ledige elevpladser eller ansøg uopfordret

Kan du holde tungen lige i munden i pressede situationer og kan du lide, når der er drøn på? Så er en stilling som spedition- og shippingelev lige noget for dig.


Kort om elevuddannelsen

Som spedition- og shippingelev skal du kunne lide at have mange bolde i luften. Du skal nemlig disponere og koordinere vores mange biler på vejene fra A til B, ikke bare i Danmark, men på tværs af landegrænser. Du vil lære at vejlede chauffører i deres arbejdsdag og sørge for, at vores kunders gods kommer sikkert frem. Under elevuddannelsen har du derfor daglig kontakt med vognmænd, terminaler og vores øvrige divisioner. Vi beskæftiger os udelukkende med vejgodstransporter, og du vil blive placeret i enten Road Denmark, Road Nordic eller Road Continent.

 

Kompetencegivende uddannelse med specialisering

I både Road Nordic og Road Continent vil du få brug for dine sproglige kompetencer, som vi gerne hjælper dig med at udvikle. Hvis du drømmer om at blive shippingelev i en international transport- og logistikkoncern, så tilbyder Frode Laursen en spændende og kompetencegivende elevuddannelse med specialisering i spedition og shipping. Under uddannelsen vil du blandt andet få bredt kendskab til køb, salg og planlægning af internationale transporter samt toldbestemmelser og verdensforhold, i samarbejde med resten af speditionsafdelingen.

Se ledige elevpladser eller ansøg uopfordret
Uddannelsesplan
1 uge
Introduktion til specialet
2 uger
Generel spedition
2 uger
Vejgodstransport
1 uge
Valgfag 1
1 uge
Valgfag 2
1 uge
Valgfag 3
1 uge
Fagprøve
Eksamen
Det er fedt at være i en stor dansk virksomhed med et godt fællesskab og samtidig få en rigtig god uddannelse med masser af muligheder.
Lasse
Spedition- og shippingelev

Hvad siger vores elever?

Mød Lasse og hør, hvad han kan fortælle om sit uddannelsesforløb som spedition- og shippingelev hos Frode Laursen.

 

Hvorfor blev du speditørelev?
Jeg blev speditørelev, fordi jeg ikke kunne forestille mig, at jeg skulle til at studere igen. Jeg ville hellere ud og lære noget ved at arbejde med tingene frem for at læse om det. Speditørelev var oplagt for mig, da jeg gerne ville have en hverdag, hvor man har masser af bolde i luften.

 

Hvordan er det at være elev ved Frode Laursen?
Det er rigtig fedt at være elev her ved Frode Laursen. Hos Frode Laursen får man muligheden for at arbejde med nye opgaver hele tiden, der er ikke to dage, der er ens. Fra dag ét får man muligheden for at tage beslutninger og få ansvar.

 

Hvorfor skal man blive elev ved Frode Laursen?
Man skal blive elev hos Frode Laursen, hvis man gerne vil have en hverdag, hvor der er nok at se til, og hvor man aldrig keder sig. Her får man også muligheden for at få ansvar allerede fra starten. Sidst men ikke mindst, så skal man blive elev hos Frode Laursen, hvis man gerne vil have nogle gode kollegaer.

Se ledige elevpladser eller ansøg uopfordret
1
Du har bestået/forventer at bestå EUX rettet mod kontor
Du kan starte direkte.
2
Du har bestået/forventer at bestå HHX
Du kan starte direkte.
3
Du har bestået/forventer at bestå STX, HTX eller HF
For at opfylde optagelseskravene og blive optaget på elevuddannelsen, skal du også have bestået en EUD-s (5 uger) rettet mod kontor. Forløbet udbydes flere gange årligt på landets handelsskoler, både som fremmødeundervisning eller som onlineundervisning – fx kan forløbet tages online med opstart hver uge på Niels Brock.
4
Er du over 25 år?
Er du over 25 år, skal du endvidere have foretaget en RKV (realkompetencevurdering) på din lokale erhvervsskole. Er du i tvivl om, hvordan du griber det an, så kontakt HR-afdelingen på 8764 1700.
70
Spedition- og shippingelever
er uddannet hos os siden 2010
7
Nyansatte
spedition- og shippingelever i 2019-2020
50%
Af vores nuværende ledere
indenfor spedition er tidligere speditørelever
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening