Økonomi-området i Frode Laursen har en bred vifte af specialist- og generaliststillinger inden for 3 forskellige hovedlinjer. Læs mere om de spændende muligheder nedenunder.


Finance

Som medarbejder i vores Financial servicecenter, arbejder du med alle de klassiske økonomiopgaver, som lønudarbejdelse, bogholderi, regnskab og skat, budgettering, Cash-management og finansiering.

Vi er omdrejningspunkt for Frode Laursen Gruppens økonomiopgaver i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Polen, så du vil også få rig lejlighed til at udvikle dig sprogligt.

 

Invoicing

Som medarbejder i Invoicing har du ansvaret for dine egne kunder. Her sørger du for fakturering til kunderne og efterfølgende indbetalingsopfølgning og kontrol af omsætningen.

 

Business controlling

Som medarbejder i Business controlling bruger du driftstal til at producere opgørelser og analyser til brug i både drift og regnskab. Samtidig giver Business controlling økonomisk sparring til driften og sørger for udarbejdelse og opfølgning af KPI’er.

 

Som medarbejder i økonomi er du…

… glad for tal. Du kan lide, at der er orden i tingene, og du arbejder disciplineret og struktureret med opgaverne. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet – og tjekker gerne en ekstra gang, bare for at være helt sikker. Samtidig er du en god kollega, der altid er klar til at give en hjælpende hånd.

 

Som medarbejder i økonomi får du…

… en hverdag, hvor du fra dag ét får lov til at tage ansvar. Du bliver en del af en mindre afdeling inden for økonomi-området, og du har mulighed for at fordybe dig i netop dine arbejdsopgaver. Samtidig er der også store muligheder for at udvikle sig og prøve andre ting inden for økonomi-området, hvis man har lyst til det.

Har du lyst til at blive en del af Frode Laursens hovedkvarter, så søg drømmejobbet allerede i dag!

 

 

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret

Som medarbejder i økonomi skal du være:

  • Logisk og analytisk
  • Ansvarlig
  • Velforberedt og have styr på fakta
  • En god kollega.

 

Vi tilbyder:

  • Selvstændige og udfordrende opgaver
  • Kompetente og hjælpsomme kolleger
  • Gode muligheder for personlig udvikling
  • Personalegoder

Udfordringer, ansvar og godt fællesskab

Kirsten Hansen startede i Frode Laursen som elev i Business controlling i 2006. Efter endt uddannelse kom hun i ”Pricing”, som er den afdeling, der sidder med prisfastsættelse af tilbud til vores kunder. For 6 år siden vendte hun tilbage til Business controlling-afdelingen.

– I dag sidder jeg bl.a. med beregninger til driftsoptimering og visualisering af data, så de bliver mere overskuelige og tilgængelige, siger Kirsten, der elsker de udfordringer, hendes job giver hende:

– Det der med at skulle finde ud af, hvordan man bedst bruger tallene, det kan jeg godt lide. Jeg har opgaver, der kan løses på en halv time, men også opgaver, der strækker sig over flere måneder. På den måde giver mit arbejde mig muligheden for at grave lidt dybere i nogle ting, og jeg føler hele tiden, at jeg lærer noget nyt, siger Kirsten, der også fremhæver det gode kollegaskab i Frode Laursen.

– Her er et virkelig godt fællesskab. Der er en meget uhøjtidelig stemning herude, hvor der er plads til, at vi ”joker” med hinanden. Samtidig er det dog også vigtigt, at du som medarbejder lever op til vores værdi om at tage ansvar. For man får en masse ansvar, når man kommer herud, og det skal man kunne lide, siger hun.

 

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret
1.673
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
630.000
Kvm. lager
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening