Fra pakkepige til personalekoordinator

19. august 2020

Mette Bjerrum er ny personalekoordinator på vores logistikcenter i Jyderup. Et job hun synes rigtig godt om – også selvom hun i første omgang blev lidt paf, da hun blev prikket på skulderen af lagerchef Kenneth Jensen og spurgt, om det ikke var noget for hende.

–  Jeg troede, han lavede fis. Han siger så meget gas, fortæller Mette, der har arbejdet på pakkeriet i Jyderup i snart 14 år.

– Og så har jeg været arbejdsmiljørepræsentant – noget, jeg syntes, var spændende. Det var også derfor, jeg efterfølgende tænkte, at det måske kunne være meget godt at prøve mig selv af i stillingen som personalekoordinator.

En ny hverdag

Så Mette sagde ja, og har officielt siddet i stillingen siden 1. marts.

–  Lige nu er jeg ved at finde mig til rette, og jeg er stadig i gang med at lære og sætte mig ind i det hele. Samtidig har der så også lige været corona oveni. Det har jo overtaget meget af dagsordenen, siger Mette, der også har skulle vænne sig til en lidt anden hverdag.

– Fra pakkeriet har jeg jo været vant til at møde hver morgen, klæde om og gøre klar og så ellers bare gå i gang. Min hverdag og det jeg lavede var ikke bare fastlagt men også meget målbart. Nu producerer jeg ikke noget på samme måde, og jeg bruger meget af min tid på at svare på mails og snakke. Det er kommet lidt bag på mig, hvor meget tid, jeg bruger på at snakke, men jeg kan faktisk rigtig godt lide den del af mit job, hvor jeg skal tæt på folk og sammen med dem finde løsninger på de udfordringer, der står med.

I det hele taget kan Mette godt lide sit nye job. Hun har dog været lidt betænkelig ved overgangen fra at gå som en af ”pakkepigerne” til at sidde i en ledelsesfunktion.

– Jeg har nok mest været bekymret for, hvordan de andre har ville tage det. Men det er gået rigtig fint, og det er jeg meget glad for, siger Mette, der har en helt klar mål for de næste par måneder:

– Jeg skal have skabt mig en position og en viden, der gør, at jeg kan hjælpe medarbejderne og sparre med dem, når de kommer til mig. Det er helt klart ambitionen.