Som kranchauffør i Frode Laursen får du en hverdag i egen bil med kørsel af byggematerialer fra førende producenter ud til byggepladser, grossister og byggemarkeder. I Frode Laursen arbejder vi som ét team, og vi lægger vægt på, at du har en positiv indstilling til jobbet.


Kranchauffør

Som kranchauffør består dit arbejde i at køre med forskellige byggematerialer i Danmark, men også med mulighed for eksportkørsel til f.eks. Tyskland. Der køres i biler med kraner fra 12 tm til 100 tm. En kranchauffør har sin egen bil, og kører ud til både byggemarkeder og byggepladser.

Vi forventer, at du har nogle års erfaring med krankørsel. Din alder er ikke afgørende, men det er dit kendskab til byggebranchen til gengæld. Som kranchauffør kører du primært ud fra Vitten, Vejle, Doense og Vamdrup i Jylland samt Tølløse på Sjælland.

 

Som kranchauffør er du…

… erfaren med byggematerialer. Du vil skulle køre rundt i Danmark med forskellige former for byggematerialer, og det er vigtigt for os, at du kender branchen og ved, hvordan du skal agere f.eks. på en byggeplads. Det er også et job, der kan kræve, at du overnatter i bilen. Det er et job, der kræver gode køreevner og en god portion erfaring; du skal have styr på både din bil og dine papirer.

 

Som kranchauffør får du…

… frihed under ansvar. En specialiststilling, der kræver, at du ikke alene er god til at køre bil, men også kan betjene din kran. Du bliver en del af en erfaren og dygtig chaufførgruppe, hvor godt kollegaskab værdsættes højt.

 

Ansøg nu og bliv en del af holdet.

 

 

Jobbet kræver, at du har:

  • Kørekort C + CE
  • Førerkort
  • EU Kvalifikationsbevis
  • Kran D eller E, alternativt kran basis eller mobile kraner, efter de nye regler

 

Vi tilbyder:

  • Nyt materiel
  • En varierende arbejdsdag med ansvar
  • Overenskomstmæssig løn til tiden
  • Gode kolleger og personalegoder
  • Fokus på sikkerhed og trivsel for alle medarbejdere
  • Et afslappet arbejdsmiljø med højt til loftet.
”Det bedste ved at arbejde hos Frode Laursen er de gode kollegaer. Selvom det ikke er hver dag vi får snakket sammen, så har vi et godt sammenhold. Jeg kan godt lide, at der er en god omgangstone, uanset hvem man snakker med i Frode Laursen.
Kasper
Kranchauffør

Frihed og gode kolleger

Kasper Kjær har været hos Frode Laursen siden 2014, og har det sidste halve år kørt som kranchauffør.

Min hverdag som kranchauffør starter mandag morgen og slutter fredag. Det betyder, at jeg sover ude og er væk hele ugen, fortæller Kasper, der kører med stålplader og andet byggemateriale, og i løbet af en dag er ude ved 15-20 kunder.

– Det jeg bedst kan lide ved mit arbejde er, at man er sin egen på landevejen. Vi passer os selv, og en opgave kan sagtens vare i 2-3 dage. Vi har også en god kundekontakt, hvilket betyder vi aldrig er helt alene og at der altid er nogen at snakke med, siger Kasper, der fremhæver de gode kolleger, som noget af det bedste ved at arbejde i Frode Laursen.

– Selvom det ikke er hver dag vi får snakket sammen, så har vi et godt sammenhold. Jeg kan godt lide, at der er en god omgangstone, uanset hvem man snakker med i Frode Laursen, siger han og fortsætter:

– Du skal blive kranchauffør hos Frode Laursen, hvis du godt kan lide at være på landevejen og møde en masse forskellige kunder. Derudover er der frihed under ansvar. Du styrer selv din hverdag så længe du passer dit arbejde.

 

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret
1.700
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
639.000
Kvm. lager
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening