Som trækkerchauffør i Frode Laursen får du en hverdag med masser af forskellige opgaver og kunder. Det betyder, at hver dag bringer nye oplevelser, udfordringer og nye steder.


Trækkerchauffør

Som trækkerchauffør består dit arbejde i at køre rundt med forskellige partier fra et sted til et andet. Du skal have lyst til at prøve forskellige opgaver og skal kunne lide, at du den ene dag kører distribution til butikker, mens du den næste dag kører gods til centrallagre.

Hos os kan du arbejde i skiftehold og bilen deles af flere personer. Rent fagligt kræver vi, at du har kørekort til anhænger (CE). Som trækkerchauffør får du et fleksibelt job med ansvar, og vores kunder skal opleve dig som positiv og kompetent. Selvom der kan være travlt, går du ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

I Frode Laursen arbejder vi som ét team. Her er en god omgangstone og et godt kammeratskab, og vi lægger vægt på, at du har en positiv indstilling til jobbet.

 

Som trækkerchauffør er du…

… fleksibel. Den ene dag kan du køre dagligvarer, den næste dag andet pallegods. Du skal kunne håndtere ukendte situationer og skal have det okay med ofte at skulle forholde dig til nye mennesker.

Samtidig kører du i skiftehold, og deles som regel om bilen med en anden chauffør. Det er et job, der kræver gode kørerevner og et roligt gemyt; du skal have styr på både din bil og dine papirer.

 

Som trækkerchauffør får du…

… en hverdag, hvor to dage aldrig er ens. Du får ofte muligheden for at vælge, om du vil køre dag- eller natkørsel. Du bliver en del af en erfaren og dygtig chaufførgruppe, hvor godt kollegaskab værdsættes højt.

 

Ansøg nu og bliv en del af holdet.

 

Jobbet kræver, at du har:

  • Kørekort C+ CE
  • Førerkort
  • EU Kvalifikationsbevis

Vi tilbyder

  • Nyt materiel
  • En varierende arbejdsdag med ansvar
  • Overenskomstmæssig løn til tiden
  • Gode kolleger og personalegoder
  • Fokus på sikkerhed og trivsel for alle medarbejdere
  • Et afslappet arbejdsmiljø med højt til loftet.
Som trækkerchauffør i Frode Laursen skal du være fleksibel. Til gengæld får du en frihed, du ikke vil opleve på særlig mange andre arbejdspladser.
Erik
Trækkerchauffør

Det jeg allerbedst kan lide, er friheden

Erik Lindved har mere end 38 års erfaring som chauffør, og har været trækkerchauffør i Frode Laursen siden 2016.

Han starter hver dag mellem kl. 03.30 og 06.30 om morgenen.

– Derefter sætter jeg mig i min vogn, og kører afsted med dagligvarer til mellem 2 og-0 kunder. Mine kunder er primært små købmænd, som jeg efterhånden kender rigtig godt, fortæller Erik, hvis længde på en arbejdsdag varierer alt efter antal opgaver og køre-hviletid.

Spørger man ham, hvad han bedst kan lide ved jobbet, er han ikke i tvivl:

– Friheden. Jeg har vel det man kalder frihed under ansvar. Jeg kan også godt lide, at jeg kommer ud og snakker med nogle købmænd, og kommer rundt i hele landet. Når man har kørt flere år, så kommer man til at kende kunderne rigtig godt og det er rart, siger han og fortæller at det gode ved at arbejde i Frode Laursen er, at en aftale er en aftale:

– Der er styr på tingene og der er respekt for hinanden uanset hvem og hvor man er, som han siger.

På spørgsmålet omkring, hvorfor man skal blive trækkerchauffør i Frode Laursen, siger han:

Det skal du, hvis du drømmer om et job med frihed, kundekontakt og gode kollegaer. Det er et job hvor du skal være fleksibel, men til gengæld får du masser af frihed.

 

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret
1.700
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
639.000
Kvm. lager
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening