Som distributionschauffør i Frode Laursen får du en hverdag med masser af frihed og kundekontakt. I Frode Laursen arbejder vi som ét team. Her er en god omgangstone og et godt kammeratskab, og vi lægger vægt på, at du har en positiv indstilling til jobbet.


Distributionschauffør

Som distributionschauffør består dit arbejde i at køre rundt med partier af varer, pakket på paller. Du leverer varerne til butikkerne og du får som udgangspunkt ”egen biltur”, og vil derfor i høj grad være din ”egen herre” i hverdagen. Der køres som regel med udgangspunkt fra Vitten i Jylland eller Tølløse på Sjælland.

 

Et job med stor kundekontakt

Mange af vores distributionschauffører har kørt i det samme område i mange år, og kender derfor kunderne bedre end nogen anden. Hos Frode Laursen sætter vi pris på langvarige relationer, og derfor er det vigtigt, at du trives i et job med stor kundekontakt.

Vi ser gerne, at du har kørt i flere år og at du har erfaring inden for distribution af dagligvarer, møbler eller lignende, men det er ikke et krav. Ligesom farligt gods-bevis er en fordel, men heller ikke et krav. Rent fagligt kræver vi dog, at du har kørekort til anhænger (CE).

 

Som distributionschauffør er du…

… ude og møde mange kunder hver dag. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at have kontakt med kunderne og har overskud til at give alle en god service. Det er et job, der kræver stor selvstændighed og en god portion erfaring; du skal have styr på både din bil og dine papirer.

 

Som distributionschauffør får du…

… frihed under ansvar. Du får i størst muligt omfang en fast rute og kommer til at lære dine kunder godt at kende. Du bliver en del af en erfaren og dygtig chaufførgruppe, hvor godt kollegaskab værdsættes højt.

Jobbet kræver, at du har:

  • Kørekort C+ CE
  • Førerkort
  • EU Kvalifikationsbevis

 

Vi tilbyder

  • Nyt materiel
  • En varierende arbejdsdag med ansvar
  • Overenskomstmæssig løn til tiden
  • Gode kolleger og personalegoder
  • Fokus på sikkerhed og trivsel for alle medarbejdere
  • Et afslappet arbejdsmiljø med højt til loftet.
Jeg er glad for at være i en virksomhed, hvor man kan se at der sker noget. At vi udvikler os hele tiden, og at der bliver sørget for, at lastbilerne og andet materiel løbende bliver udskiftet.
Kjeld
Distributionschauffør

Chauffør og ambassadør

Kjeld Asferg har været distributionschauffør i Frode Laursen i omkring 25 år. Hver dag er han ude ved mellem 15 og 25 kunder for at aflevere et par paller hvert sted.

– Det er meget de samme kunder, jeg er ude ved, og efterhånden kender man jo hinanden, siger Kjeld, der sætter en ære i at give kunderne en høj service.

– Det at gøre en lille smule ekstra for kunderne, det komme man langt med, fortæller Kjeld, der er stolt af sit arbejde og for at køre som chauffør i Frode Laursen.

 

Glad for at være chauffør

– Jeg er glad for at være i en virksomhed, hvor man kan se at der sker noget. At vi udvikler os hele tiden, og at der bliver sørget for, at lastbilerne og andet materiel løbende bliver udskiftet, siger han og fortsætter:

– Og så er jeg også bare glad for at være chauffør. Det med at være sin egen ude på vejen. Når jeg kører fra Vitten om morgenen, så er det bare mig, der bestemmer og har ansvaret over min bil og mit gods. Det kan jeg godt lide.

 

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret
1.700
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
639.000
Kvm. lager
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening