Bliv

Speditør eller disponent

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret

Som disponent eller speditør i Frode Laursen har du mulighed for at arbejde med transporter i hele Europa. Her får du ansvar for afhentning af varer og gods hos leverandøren, fortoldning hos myndighederne, levering hos kunden og meget mere. Det vil sige, at det er din opgave at sørge for, at kunden får én samlet transportløsning.


Frode Laursen har både egne chauffører og fast tilknyttede vognmænd – ligesom vi samarbejder med rederier og andre speditørvirksomheder. Varerne transporteres ofte ind fra kontinentet til vores logistikcentre og videre ud til modtagere i hele Norden. Det er din fornemmeste opgave som disponent eller speditør i Frode Laursen at varetage koordineringen af disse transportopgaver.

 

Mange muligheder i hele Norden

Du har mulighed for at blive placeret i enten Road Denmark eller Road International. I Road Denmark består arbejdet hovedsageligt af disponering inden for Danmarks grænser i en af divisionerne: Retail, Dedikeret og Distribution.

Road International består af divisionerne Nordic og Continent, og her arbejder du med både disponering og spedition. Transporterne vil foregå i henholdsvis Norden og på kontinentet, og sproget vil derfor ofte skifte imellem engelsk, svensk og tysk.

Om du disponerer eller har en speditørfunktion, så sker arbejdet altid i tæt samarbejde med kunder, chauffører, lagerpersonale og eksterne samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt, at du har lyst til og kan lide at samarbejde med mange forskellige mennesker på tværs af organisationen.

Læs mere om Frode Laursen

 

Som speditør/disponent er du…

… hurtig og robust. Du trives i en travl hverdag, hvor der altid er mange bolde i luften, og du elsker det kick, det giver, når du får løst det logistiske puslespil. Du er god til at samarbejde, og du behandler både kunder, kolleger og samarbejdspartnere med respekt.

Mange disponenter har tidligere arbejdet som chauffør, så det er ikke afgørende hvilken uddannelse, du har, men det er vigtigt, at du kender til lastbiler og hvad der sker i ”marken.”

 

Som speditør/disponent får du…

… et arbejde, hvor ikke én dag er ens, og hvor der er gode karrieremuligheder. Som disponent eller speditør i Frode Laursen får du ansvaret for dine egne kunder, og du vil blive mødt af både tillid og forventninger fra din nærmeste leder.

Har du lyst til at blive en del af Frode Laursens hovedkvarter, så søg drømmejobbet allerede i dag!

 

 

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret

Jobbet som speditør/disponent kræver, at du:

  • er fleksibel
  • tænker og reagerer hurtigt
  • ser muligheder og ikke begrænsninger
  • har en høj stress-tærskel
  • har erfaring med godstransport.

 

Som speditør/disponent får du: 

  • Selvstændige og udfordrende opgaver
  • Kompetente og hjælpsomme kolleger
  • Gode muligheder for personlig udvikling
  • Personalegoder

 

 

Jeg har kun oplevet en rigtig god stemning herude. Vi arbejder som et team, og det trives jeg godt med.
Matilda
Speditør

Jeg har følt, jeg passede ind fra dag ét

– Det bedste herude er stemningen. Alle er meget hjælpsomme og fra jeg trådte ind den første dag, har jeg følt, at jeg passede ind. Sådan lyder det fra Matilda Andreasson, der er speditør i Road International i Nordic divisionen. Matilda er svensk, men bor i Danmark sammen med sin danske kæreste.

– Vi boede i Oslo, hvor jeg arbejdede som speditør. Da vi flyttede til Aarhus, ville jeg gerne finde et arbejde, hvor jeg kunne bruge min erfaring, og derfor kom jeg herud, fortæller Matilda, der sidder i Nordics ”team North”, hvor hun har daglig kontakt med både chauffører og kunder. De sidste er i overvejende grad svenskere:

– På den måde giver det rigtig god mening, at jeg er svensk, siger hun. Matilda er i det hele taget faldet rigtig godt til på Frode Laursens hovedkontor:

Jeg synes, at den danske og svenske arbejdsmentalitet er meget ens. Vi går på arbejde for at få tingene gjort, og det kan jeg godt lide, siger hun og fortsætter:

– Jeg har kun oplevet en rigtig god stemning herude. Vi arbejder som et team, og det trives jeg godt med.

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret
1.700
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
639.000
Kvm. lager
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening