25 års frihed på vejene

23. juni 2021
Den 24. juni kan Martin Klamer Jørgensen, 43, fejre 25-års jubilæum som chauffør hos Frode Laursen.

Martin har siden barnsben haft stor interesse for lastbiler.

– Allerede som 14-årig begyndte jeg jo at komme hos Frode Laursen, da jeg efter skole kørte med en chauffør fra hjembyen. Der fandt jeg hurtigt ud af, hvor stor en frihed der er i at være chauffør, fortæller Martin.

Også det tekniske aspekt ved lastbiler skulle afprøves, da Martin i niende klasse var i praktik hos Scania i Holbæk.

– Her fandt jeg dog ud af, at min interesse for lastbiler ikke handler om at bygge dem, men om at køre dem!

Derfor fortsatte Martin efter folkeskolen på chaufføruddannelsen på teknisk skole. Og da der her skulle vælges læreplads, faldt valget på Frode Laursen – og her har han været lige siden.

–  Det er særligt friheden i arbejdet, der er motiverende. Jeg kan godt lide det selvstændige ved arbejdet, man er sin egen herre og man udfører sine egne opgaver. Jeg møder ind kl. 5 om morgenen, får mine papirer, læsser min trailer, tænder radioen på P3 – og så er det ellers bare afsted! Det er jo det, jeg godt kan lide!

Ikke kun Martins arbejdsliv har været præget af Frode Laursen. Martins kone, Lonnie, var nemlig kontorelev hos Frode Laursen, hvor de i sin tid mødte hinanden. Efter hendes tid på kontoret fandt de sammen – og i dag er de gift og bor sammen med børnene Lucca, ni, og Mikkel, seks, i Mørkløv.