25-års jubilæum: ”Det er mere end bare et arbejde”

12. april 2024

Den 12. april kan formand Andreas Throthe fra vores logistikcenter på Husumer Strasse i Flensborg fejre 25-års jubilæum hos Frode Laursen.

Andreas blev en del af virksomheden i 2014, da Frode Laursen overtog den tyske logistikvirksomhed Steckhan & Peters i Flensborg. Selvom Andreas ikke kendte så meget til Frode Laursen, havde han til gengæld hørt meget positivt om skandinaviske virksomheder.

− Det blev bekræftet den første dag, hvor Frode Laursens ejer Thorkil Andersen selv var på besøg, hilste på og gav mig hånden. Og siden da har forskellen virkelig været tydelig. Der er en helt anden kultur i Frode. Vi møder hinanden i øjenhøjde, passer på kollegerne og skal ikke sige ”hr.” til hinanden eller cheferne. Og selv den øverste ledelse tager 5 minutter til at lytte til en og er åben for inputs, forklarer Andreas.

Derudover fremhæver Andreas arbejdstøj, god kommunikation og årlige medarbejdermøder som noget, han sætter pris på. Og senest var han med til 75-års jubilæumsfesten i Danmark, der var en stor oplevelse. Sammen med den gode kultur er alle de små ting med til at gøre Andreas glad for jobbet, hvor han i dag er formand for højreolerne.

− Selvfølgelig er det mit job, men det er rent faktisk mere end bare dét. Jeg føler mig som en del af Frode Laursen. Så når jeg vågner, tager jeg gerne på arbejde, selv når det kan blive en travl dag. Sådan var det ikke før, hvor lysten godt kunne være mere svingende. Men der var jeg også en medarbejder og ikke en kollega, som jeg er i dag. Jeg plejer at sige, at når man er glad, går tiden lidt hurtigere – og det gør den hos Frode, fortæller Andreas.

Fritiden bruger han sammen med tre gode venner, der også arbejder i Frode Laursen.