Fra emballage til drikkevarer

16. april 2020

Den 24. april kan lagermedarbejder Erik Wrang fejre 25 års jubilæum hos transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen.

Erik Wrang, 60, har arbejdet på Industrivej i Odense i 25 år. Den første del af tiden var det dog ikke hos Frode Laursen, men for firmaet Pack Scandinavia.

– Da jeg startede, puttede vi først og fremmest nye flasker i kasser fra Baldur, senere håndterede vi også returflasker fra Albani, og til sidst var vi lager for Bryggerigruppen, fortæller Erik, der flyttede med over, da Pack Scandinavia i 2010 blev solgt. Nu hedder arbejdsgiveren Frode Laursen og lagerkunden Royal Unibrew, men jobbet er stadig det samme.

– Jeg kører truck. Det kan jeg godt lide. Nu er jeg jo også lige blevet 60, så jeg tænker, at det er det, jeg skal. Jeg skal bare køre truck, siger Erik.

Det der med ”bare at køre truck”, er nu ikke helt rigtig. Erik har flere gange været udlånt internt i Frode Laursen, hvor han har været i Flensborg for at videregive sine erfaringer med at bygge displays.

– Det har været meget sjovt, og noget af det, som er godt ved at være i Frode Laursen: At man kan komme lidt rundt omkring, siger han.

Fritiden går med at fotografere og køre rundt på en af de fire motorcykler i samlingen; og så er der også lige et kolonihavehus, som han går og sætter i stand sammen med kæresten Lykke.

– Jeg købte kolonihavehuset for syv år siden, men der var faktisk kun væggene, der stod, som de skulle, da jeg købte det, så det er lidt en større omgang, siger han og tilføjer:

– Især når man hellere vil ud og køre lidt på motorcykel.