25-års jubilæum: ”Frode er som mit andet hjem”

1. december 2023

Stort tillykke til vores kollega Miroslaw Bosnjak, der i dag kan fejre 25-års jubilæum i Frode Laursen.

Miroslaw blev en del af virksomheden i 2014, da hans daværende arbejdsplads i Flensborg blev opkøbt af Frode Laursen, der var i gang med at etablere sig syd for den danske grænse.

− Vi havde et møde med Thorkil, der fortalte, at han var i gang med at overtage virksomheden, og at han gerne ville have os med over. Jeg kendte hverken til Thorkil eller Frode Laursen, men jeg havde hørt, at danske virksomheder generelt var gode ved deres medarbejdere. Så jeg krydsede bare fingre for, at det samme var tilfældet her. Heldigvis gik der ikke lang tid, før jeg blev bekræftet i det, fortæller Miroslaw.

Den første overraskelse kom efter få uger, hvor de fik udleveret arbejdstøj. Tidligere var de vant til kun at få sikkerhedssko, men nu fik de en masse tøj lige fra bukser til forskellige trøjer. Og det var de altså ikke vant til, fortæller Miroslaw, der beskrev det som juleaften.

− Jeg er så taknemmelig for, at Frode Laursen overtog os dengang. Vi er blevet behandlet godt fra dag 1. Folk taler pænt til hinanden, og ledelsen respekterer os. Derfor er jeg også altid klar på at levere en ekstra indsats, når der er brug for det. Men det er også fordi, Frode betyder meget for mig. Jeg føler mig sikker her, og folk kender mig, så jeg føler det lidt som mit andet hjem. Derfor håber jeg virkelig på at blive i Frode Laursen resten af mit arbejdsliv, for hvem ønsker at miste sit hjem, fortæller Miroslaw, der i dag arbejder på vores logistikcenter på Husumer Straße, hvor han betjener smalgangstrucken.