Leos 25 års jubilæum: Jeg har fundet min hylde

26. marts 2019

Den 14. april kan chauffør Leo Bjørn Jensen fejre 25 års jubilæum hos transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen. Det markeres med en reception på Cafe K i Hobro, lørdag den 13. april fra kl. 12.00 til 16.00.

Leo Bjørn Jensen, 59, har haft noget med lastbiler at gøre næsten hele sit liv. Han startede med at gå til hånde hos en sælger af brugte lastbiler. Her fik han sit store kørekort og efter en tid i militæret og som skraldemand besluttede han sig for at sætte sig bag rattet for at køre med mørtel. Da han efter syv år med mørtel stod uden job, henvendte han sig til vognmand Gunner Henriksen, der dengang kørte for Rockwool.

– De holdt jo til lige i nærheden af, hvor jeg bor, så jeg gik ind og spurgte, om de ikke manglede en mand, og det gjorde de, siger Leo, der i første omgang blev ansat til at køre ferieafløsning, men snart blev fastansat.

Da Gunner Henriksen blev overtaget af Frode Laursen fulgte Leo med og kan altså snart fejre 25 år med Rockwool – de sidste 15 år som chauffør på en ”kran til jord”-kranvogn

– Jeg har fundet min hylde. Jeg kan godt lide at køre over hele landet og møde forskellige folk. Den ene dag kører jeg ned til Gråsten Slot og den næste dag ud til et sommerhus i Vestjylland. Det er sjældent, at der er to dage der er ens, siger Leo, der privat bor i Vebbestrup, og får fritiden til at gå med at nusse om sit lille hus og mødes med venner og familie.

Der bliver afholdt reception på Cafe K, Søndre Kajgade 8, 9500 Hobro, lørdag den 13. april fra kl. 12.00 til 16.00.