25 års jubilæum hos Frode Laursen

31. januar 2019

Den 31. januar kan disponent Thomas Mentz Andersen fejre 25 års jubilæum hos transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen. Det markeres med en reception i Vitten forsamlingshus, fredag den 1. februar fra kl. 15.00 til 21.00.

Det var en tur i militæret, der fik Thomas Mentz Andersen, 45, til at vælge transportvejen.

– Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg ville, men jeg havde bl.a været kortstyrer i militæret og syntes, det var sjovt, så da en af militærets uddannelsesvejleder foreslog, at jeg tog transport-og logistikuddannelsen, så var jeg på, fortæller Thomas, der kom til Frode Laursen som chauffør-lærling.

– Jeg fik læreplads herude i 1994 og kørte så i 12 år, siger Thomas, der efter de 12 år skiftede kørehuset ud med skrivebordet, og kom ind på kontoret i Vitten som disponent.

– Jeg var blevet spurgt flere gange om jeg ikke havde lyst, men jeg kunne rigtig godt lide at være chauffør. Det er dog nogle lange dage, man har som chauffør, og efter at jeg var blevet far for første gang, besluttede jeg mig for at sige ja tak til skiftet, siger Thomas, der siden 2006 har siddet som disponent hos Frode Laursen. .

– Jeg kan rigtig godt lide mit job. Jeg har aldrig været træt af at skulle på arbejde, siger Thomas og fortsætter:

– Jeg synes, der er en god ånd i Frode. Jeg har gode kolleger, og det er også en arbejdsplads, hvor man får mulighed for at prøve noget nyt, hvis man har lyst til det.

Privat bor Thomas i Låsby sammen med kæresten Mette og deres 4 sammenbragte børn: Sara, 11, Simon, 14, Amalie, 16 og Cecilie, 19.

Fritiden går med at løbetræne og så har Thomas lige købt en 30 år gammel Opel, som han går og skruer lidt på.

Der bliver afholdt reception i Vitten Forsamlingshus, Vittenvej 79, 8382 Hinnerup, fredag den 1. februar fra kl. 15.00 til kl. 21.00