Heidi: Sabbatåret blev til et kvart århundrede

28. maj 2020

Den 29. maj kan lagermedarbejder Heidi Brønning Bang Larsen fejre 25 års jubilæum.

Heidi, 43, har beskæftiget sig med søde sager hos Haribo, siden hun for 25 år siden fandt ud af, at hun alligevel ikke skulle være frisør.

– Jeg droppede ud af frisøruddannelsen, og startede i Haribo. Egentlig var det bare tænkt som et sabbatår, men jeg fandt ud af at det med at arbejde i stedet for at sidde på skolebænken, det var lige mig. Så jeg blev, siger Heidi, der startede med at stå ved produktionsbåndet i Haribo.

– Det var faktisk utrolig kedeligt for en 18-årig at stå der. Men jeg har altid været god til at sige til mine chefer ”skal jeg ikke prøve noget nyt”, så efter nogle måneder fik jeg lov til at lave noget andet og fik lov til bl.a. at lære at køre truck.

For ti år siden flyttede Heidi fra produktionen til lageret, hvor hun i dag laver lidt af hvert .

– Jeg er blæksprutten Det kan jeg godt lide. Jeg kan lide at bruge min hjerne og udvikle mig, og jeg kan lide at se, at min erfaring og mit arbejde gør en forskel.

At Frode Laursen overtog Haribo-lageret for halvandet år siden har kun været en positiv forandring.

– Der er kommet mere styr på tingene, fordi vi har fået bedre systemer. Nu kan man slå alting op, tidligere arbejdede vi lidt mere i blinde.

Når Heidi har fri står der karate på programmet. I hjembyen Tappernøje driver hun nemlig sammen med ægtemanden Rene en karateklub, hvor også datteren Jacqueline, 12, er aktivt medlem.  Lige nu bliver dog hverken Jacqueline eller nogen andre undervist i karateklubben.

– På grund af corona er vi jo lukket helt ned, så jeg har mere fritid nu, end jeg har haft i mange år. Til gengæld har vi meget travlt på arbejde, for folk spiser rigtig meget slik i de her uger, griner Heidi.