25-års jubilæum: ”Herre i eget hus”

9. februar 2023

Den 9. februar 2023 kan Hans Bøje Nielsen fejre 25-års jubilæum hos Frode Laursen.

Hans Bøje Nielsen, 70, startede som chauffør i Frode Laursen i 1998 efter i flere år at have kørt eksportture til Sydeuropa. Efter nogle år med førerhuset som sit andet hjem, takkede Hans så ja til at skifte til Frode, da han øjnede muligheden for at tilbringe weekenderne og natten hjemme hos familien.

− Jeg var ved at være træt af det, for jeg var aldrig hjemme, og det begrænsede familielivet en smule. Så det var rart at komme til Frode, hvor jeg startede med at køre pakketure til købmandsforretninger. De seneste år har jeg så kørt fast til byggebranchen, fortæller Hans.

Når han kigger tilbage på de 25 år, er der især ét område, hvor forandringerne har været store. Materiellet er blevet markant forbedret igennem årene, mens der er kommet mange flere hjælpemidler til rådighed. Det har skånet kroppen, mener Hans, der aldrig har haft ”nogen grund til at lege Tarzan”.

− Jeg holder meget af jobbet, for jeg er herre i eget hus og har en god relation til kunderne. Derfor er det vigtigt for mig at være i gang, så jeg har altid været opmærksom på at passe på min krop ved at udnytte hjælpemidlerne og undgå for tunge løft. Og det er nok dét, der gør, at jeg som 70-årig stadig er i gang. Så så længe jeg føler mig frisk og er glad, har jeg ingen planer om at stoppe, fortæller han.

Privat bor Hans i Hedehusene med sin kone Pia, som han har været gift med i mere end 50 år. Når han ikke er på job, dyrker han sin gamle interesse for køb og reparation af veteranbiler.