25-års jubilæum: "Jeg har altid kunnet regne med Frode"

2. september 2023

Kristina Laursen kan den 2. september fejre 25-års jubilæum som kontorassistent i Frode Laursen i Vitten.

Kristina, 43, startede tilbage i 1998 på Frode Laursens lager:
– Vi var en hel flok veninder, der fik job direkte efter handelsskolen. Efter et halvt års tid kom jeg ind i emballageafdelingen og delte min tid mellem kontor og lager, fortæller Kristina, der fik så meget smag for kontorlivet, at hun besluttede sig for at komme i lære som administrationselev.

Efter nogle år i både emballageafdelingen og tilbage på lageret igen, kom Kristina i 2010 ind og sidde, hvor hun er nu: på værkstedet. Her sidder hun bl.a. med fakturaer, indkøb og coaching af chauffører:

– Jeg kan rigtig godt lide at sidde med coachingen. Her handler det om at hjælpe chaufførerne til at køre længere på literen, og lykkedes det, kan man hurtigt se resultatet. Jeg kan godt lide, at man kan se, at det betyder noget, det man gør, siger Kristina, der i det hele taget er glad for at sidde i værkstedsafdelingen:

– Det er en god afdeling. Vi kender hinanden godt; der er plads til alle, og også plads til at man kan have en dårlig dag, siger Kristina, der også kun har oplevet opbakning fra Frode Laursen i de 25 år hun har været ansat:

– Jeg er altid blevet behandlet godt. Har jeg haft brug for støtte – også i privaten – så har Frode været der. Måske er der ikke de store armbevægelser til hverdag, men står man med håret i postkassen, så kan man regne med hjælp. Det synes jeg er fantastisk, siger Kristina, der til daglig bor i Hammel sammen med ægtemanden Jan og børnene Philip (20), Niklas (18) og Naja (12).