25-års jubilæum: ”Jeg har fået nogle meget tætte venner”

2. november 2023

Den 2. november kan lagerformand John Ulrik Helstrup Hansen fejre 25-års jubilæum hos Frode Laursen.

Johns tid hos Frode Laursen begyndte med en lille overraskelse.

− Jeg blev egentligt ansat på terminalen i Vitten. Da jeg så mødte ind første dag, blev jeg spurgt, om jeg i stedet ville i fordelingen, der er et andet ord for lagerhotellet. Jeg tænkte ”Hvorfor ikke” og takkede ja, hvorefter jeg startede på dagholdet. Dengang var det et lidt småt lagerhotel, så der var ikke så mange kunder. Men vi havde nok at se til, og årene fløj afsted, fortæller John.

Her arbejdede han til indtil for 10 år siden, hvor de mange små afdelinger i fordelingen blev slået sammen. Den nye mand i spidsen for den nye, store afdeling blev John, der i forvejen var ansvarlig for sin egen afdeling. John har været formand for fordelingen lige siden, hvilket er en rolle, som han er glad for, fordi han finder ledelse meget naturlig.

− Det bunder nok i, at jeg gerne vil tage ansvar. Det er måske også derfor, at jeg har været i personaleforeningen i 10 år. Jeg kan godt lide at gøre noget godt for mine kolleger, for der er ingen tvivl om, at de altid har betydet meget. Jeg synes for eksempel, at det er sjovt, at dem der tog imod mig på min første dag, stadig går her sammen med mig. Først og fremmest er jeg glad for, at jeg stadig kan spørge dem til råds efter 25 år. Men også fordi jeg har fået nogle meget tætte venner, jeg inviterer med til fødselsdag. Og det er nok sådan, at det er med Frode: Selvom vi har vokset os store, føler jeg det stadig som én stor familie, fortæller John.

Privat bor John i Hammel med sin kone Dorthe igennem 21 år. Sammen har de en aflastningsdatter og en masse hunde, hvis tatoverede hoveder pryder Johns ene læg.