25-års jubilæum: "Spændende at bygge noget nyt op"

27. september 2024

Den 27. september 2024 kan Vivi Ottosen fejre 25-års jubilæum i Frode Laursen

Vivi blev en del af virksomheden i 1999, da Frode Laursen overtog DANÆGs pakkerilokaler i Tølløse. Selvom hun havde mange års erfaring som pakkerimedarbejder, var opgaverne stadig ganske forskellige fra det, hun var vant til.

”Jeg var vant til at pakke æg ved et samlebånd, og nu skulle jeg til at pakke hunde- og kattemad manuelt. Frode Laursen havde på det tidspunkt ikke noget pakkeri på Sjælland, så der skulle opbygges et helt nyt fra bunden. Det var en spændende proces at være med til, men også udfordrende. Vi blev kastet ud i det, og så måtte vi lære det hen ad vejen. Og det gjorde vi.”

Da Jyderup 2 blev indviet, flyttede Vivi med – og her har hun været lige siden.

“I starten var vi kun seks pakkerimedarbejdere, så vi lærte hinanden virkelig godt at kende. Siden da er Frode vokset hurtigt, og vi er blevet mange flere, men vi holder stadig sammen som et team. Den gode stemning fra dengang hænger ved.”

I 2015 blev Vivis liv vendt på hovedet. Hun blev diagnosticeret med en alvorlig sygdom, og hun måtte genoverveje sin arbejdssituation.

”Det var svært at acceptere, at kroppen ikke ville, hvad hovedet ville. Men Frode var en kæmpe støtte i forløbet og deltog i alle møder med kommunen sammen med mig. Vi fandt frem til en god ordning, og siden 2017 har jeg arbejdet i flexjob. Jeg er meget taknemlig over for den støtte Frode og mine kolleger har vist mig.”

Privat bor Vivi med sin mand i Undløse, hvor hun nyder at gå ture i naturen.