Torben: Jeg har altid fået lov til at prøve noget nyt

28. maj 2020

Den 29. maj kan souschef Torben Rønde fejre 25 års jubilæum hos Frode Laursen.

Torben, 51, er egentlig uddannet elektriker, men besluttede for 25 år siden, at han havde lyst til noget andet.

– Jeg ville gerne ud og køre lastbil, men da jeg søgte hos Frode Laursen, havde de ikke lige en åbning som chauffør; til gengæld kom jeg til Hørning, hvor jeg startede med at pakke ”Kim’s” og senere blev ansvarlig for området, fortæller Torben, der var på logistikcentret i Hørning i et års tid, inden han takkede ja til et job som chauffør i Frode:

– Først kørte jeg som afløser, men ret hurtigt blev det på en fast bil, som kørte med køl/frost for Dansk Supermarked, fortæller han.

Da de fem år var gået havde Torben dog igen lyst til at prøve noget nyt. Han kom tilbage til Hørning, hvor han de sidste fjorten år har været souschef.

– Mit job handler først og fremmest om kvalitetssikring, siger Torben, der bl.a. har det overordnede lokale ansvar, når logistikcentret i Hørning skal certificeres.

– Jeg kan godt lide mit arbejde. Der er ikke en dag, der er ens, og der er altid nye udfordringer. Det er også derfor, jeg er blevet i Frode Laursen i så mange år:  Jeg har haft en stor mulighed for at udvikle mig, når jeg syntes, jeg var gået lidt i stå.

Privat bor Torben i Foldby, hvor han har hus og have og ellers bruger tiden på koncerter, gåture ved skov og strand og en ugentlig mountainbiketur.