25-års jubilæum: ”Vi har bare kunnet passe os selv”

2. marts 2023

Den 2. marts kan Theis Nordenbæk fejre 25-års jubilæum i Frode Laursen.

For Theis Nordenbæk, 51, stod det ikke i kortene, at hans veje skulle krydse Frode Laursen. Men da de på hans tidligere arbejde i 1998 mistede en stor kunde og han fik tilbuddet om at starte i Frode, var sagen lige pludselig en anden.

− Der var jo en del usikkerhed, når man mister så meget kørsel, så jeg var selvfølgelig interesseret i at komme ind til Frode, hvor der var lidt mere stabilitet. Samtidig havde jeg været i Vitten nogle gange og havde godt indtryk af virksomheden, så derfor sagde jeg ja, fortæller Theis, der til dagligt bor på Nordfyn.

Og det indtryk skulle i den grad vise sig at holde stik. Skiftet til Frode var nemlig med Theis’ egne ord ”nærmest som at komme i himlen”. Allerede på første dag stod det klart, at der var en frihed, som han ikke havde oplevet før. De kørte de ture, de blev sat til, og de hørte aldrig fra nogen, når de var afsted. De kunne bare passe sig selv uden at skulle ringe hjem hele tiden.

− Jeg er meget glad for, at jeg har fået lov til at udleve min ”drengedrøm” ved at være lastbilchauffør i så mange år – og 25 af dem i Frode. Interessen kom allerede fra min barndom, hvor jeg som lille rendte rundt mellem lastbilerne hos nabovirksomheden. Det var stort og gav mig en idé om, at det skulle jeg også prøve engang. Og det er jeg glad for, at jeg fik mulighed for, da det virkelig har givet gode minder, fortæller han.