40-års jubilæum: "Ikke bange for at kaste mig ud i nye ting"

2. februar 2023

Den 2. februar 2023 kan Paul-Anker Møller fejre 40-års jubilæum i Frode Laursen.

Selvom Paul-Anker, 63, kan fejre 40-års jubilæum, har han rent faktisk ikke været i Frode Laursen i alle årene. Han startede nemlig oprindeligt som chauffør i Brødrene Justesen i 1983, der i 1984 blev til Dagrofa, og som i 2016 altså blev opkøbt af Frode Laursen.

− Der er jo sket lidt af hvert gennem tiden. Til trods for de mange sammenlægninger må jeg dog nok sige, at den største forandring var, da der mod slutningen af årtusindeskiftet kom flere og flere discountmarkeder. Det betød jo, at alle de små købmænd ude på landet – hvor jeg mest kørte – begyndte at forsvinde, fortæller Paul-Anker.

Derfor kom opkøbet i 2016 også på et godt tidspunkt ifølge Paul-Anker. Ved at være en del af Frode Laursen fik han og de andre chauffører nemlig endnu flere og andre typer af varer, hvilket gav bedre muligheder for at fordele kørslen jævnt udover døgnets timer.

− Jeg tror ærligt talt, at det har været med til at sikre vores job. Godsmængderne og flowet er helt anderledes, hvilket gør os meget bedre rustet til forandringer i branchen. Nogle af os har for eksempel kørt vinduer, når der har været brug for det, og det passer mig egentligt meget fint. Jeg er ikke bange for at kaste mig ud i nye ting og har f.eks. også været tillidsvalgt siden 1994. Jeg tager tingene i stiv arm, og så længe kadaveret vil og kan, har jeg ingen planer om at stoppe, fortæller Paul-Anker.