50 års-jubilæum: ”Det har været en fantastisk rejse”

1. marts 2023

Den 1. marts kan Jens Bojsen fejre 50-års jubilæum i Frode Laursen.

Det er ikke alle, der kan bryste sig af at have arbejdet i Frode Laursen i mere end 50 år – og endda at have arbejdet tæt med alle tre ejere gennem tiden. Ikke desto mindre er det tilfældet for Jens Bojsen, 73, der i 1973 startede som chauffør i Frode.

− De første 5-7 år var det blandet vognmandskørsel. Først på ugen samlede vi grise hos bønderne til Hadsten Svineslagteri og kreaturer til Århus Offentlige Slagtehus, mens det sidst på ugen var mere blandet kørsel for landbruget, fortæller Jens.

Senere kom der møbler og dagligvarer med, og de sidste år gik med faste ture mellem Jylland og Sjælland, hvor alle ugens nætter blev tilbragt i bilen. I 1989 fik Jens tilbuddet om at komme ind på kontoret, hvilket han sagde ja til. I starten var det med ansvaret for chauffører og terminalen, og senere kom der også kundekontakt, ligesom han efterhånden blev ansvarlig for dele af driften.

− I starten af 90’erne startede vi så en vognmandsafdeling op, som jeg stadig er en del af, hvor vi ansætter vognmænd og står for salg og udlejninger af biler. Det har været noget af en rejse og en stor oplevelse at have været en del af Frodes udvikling fra 1973, til hvad vi er i dag. Det er en fantastisk virksomhed at være en del af, og jeg håber stadig, at jeg kan være med og have mulighed for bidrage til det daglige arbejde, fortæller Jens.

Fritiden går med huset i Stilling og forhåbentligt i fremtiden også mere tid i huset i Malaga.