50-års jubilæum hos Frode Laursen

3. maj 2021

Hæder og udvikling

Den 3. maj kan Ole Munk fejre 50-års jubilæum hos Frode Laursen.

 

Det hele begyndte på en markedsplads i Randers, hvor Frode Laursen sagde til den 18-årige Ole og hans far, at han godt kunne bruge en som Ole i hans virksomhed.

– Jeg er godt nok landbrugsuddannet, men jeg havde ikke lyst til at overtage slægtsgården, så jeg var rigtig glad for at blive tilbudt et job som chauffør, siger Ole, der startede med at transportere dyr, gik videre til øl og springmadrasser og endte med at køre fast for en af Frode Laursens store kunder:  Dansk Supermarked.

– Jeg kørte for Dansk Supermarked i 25 år, og jeg nåede at få en brystnål i guld og et takkebrev fra Herman Salling, siger Ole.

I 2000 slap Ole rattet og blev personaleansvarlig for de timelønnede.

– Jeg var helt ærligt ikke sikker på det skifte. Jeg kom jo over på den anden side af skranken, så jeg havde en klausul i min kontrakt om, at jeg kunne komme tilbage i bilen igen, hvis jeg ikke kunne lide det, mindes Ole, der dog blev hængende i personaleafdelingen.

– Jamen, det gik jo meget godt, og Frode Laursen var inde i en rivende udvikling, hvor min rolle også udviklede sig hele tiden, siger Ole og fortsætter:

– Det er også derfor jeg har været i Frode så lang tid. Der er muligheder, hvis man vil. Jeg har gået i skole i 7 år, men der er blevet bygget en masse på mig. Og det har simpelthen fantastisk at have været med på firmaets rejse.

Oles rejse i Frode Laursen endte i første omgang i 2017, hvor han gik på pension.

Pensionisttilværelsen holdt dog ikke længere end et par uger.

– Så blev der ringet og spurgt om jeg ikke lige kunne hjælpe med et par ting, og det kunne jeg da, smiler Ole, der dog i sin pensionisttilværelse nåede at få den Kongelige Belønningsmedalje af Dronningen.

I dag nyder Ole igen pensionisttilværelsen, men har dog stadig et par opgaver i Frode Laursen, hvor han bl.a. har ansvaret for at vedligeholde sommerhusene i Danmark og Sverige.

Fritiden bruger han bl.a. i sit eget sommerhus med hustruen Anne-Marie, børnene Anette, Brian og Christian, svigerbørnene og de i alt 8 børnebørn i alderen fra 3 til 20 år.