Jeg har ikke et job, jeg har en livsstil

15. januar 2021

Den 16. januar kan chauffør Bjarne Andreassen fejre 25 års jubilæum hos Frode Laursen.

Bjarne Andreassen, 60, har altid kørt lastbil og overtog farens job som disponent, da faren gik på pension.

Bjarne sad i Frys- og køleafdelingen hos Lang Transport i Randers, men da den del af forretningen blev opkøbt af Frode Laursen valgte Bjarne i første omgang at blive hos Lang og skifte disponentarbejdet ud med jobbet som eksportchauffør. De mange dage hjemmefra var dog ikke forenelig med familielivet, så efter tre år som eksportchauffør, skiftede Bjarne til Frode Laursen.

– Jeg kan rigtig godt lide at arbejde her i Frode Laursen, fordi jeg hele tiden bliver udfordret. I de sidste 25 år har jeg været med til at starte 11 forskellige kunder op, og jeg føler, at der bliver lyttet til mig og min viden, fortæller Bjarne, der aldrig har været fristet af igen at komme ind på kontoret at sidde.

– Alt det der elektroniske, det siger mig ikke noget. Jeg kan lide at sidde bag rattet og være en slags praktisk koordinator. Derhjemme siger vi, at jeg har ikke noget arbejde, jeg har en livsstil, siger Bjarne.

”Derhjemme” er hjemme ved hustruen Lene, som han har de to voksne sønner Peter, 37, og Jakob, 34, med. Fritiden går med camping og de otte børnebørn, som Bjarne nyder at bruge tid sammen med:

– I dag kan jeg godt mærke, at jeg har savnet at være mere sammen med mine børn, da de var mindre, men så må jeg tage revanche nu, som han siger.