Byggeri til nyt logistikcenter i gang

9. maj 2019

Lager- og logistikvirksomheden Frode Laursen er gået i gang med at bygge sit nye 36.000 m2 logistikcenter i Åstorp. Et byggeri, der vil medføre nye arbejdspladser.

Gravemaskinerne er i fuld gang på marken ved Ji-Ti gatan, hvor Frode Laursen bygger sit tredje logistikcenter i Åstorp. Der er drøn på byggeriet, og lige nu er man ved at lægge sidste hånd på kloakeringen, så man kan gå i gang med funderingen i næste uge.

– Det bliver godt. Vi glæder os rigtig meget, siger Pontus Lindgren, der er Frode Laursens lagerchef i Åstorp.
Det nye logistikcenter vil tilføje 36.000 m2 til de allerede eksisterende bygninger og vil dermed få Frode Laursens samlede logistikcenter i Åstorp op på 166.000 m2. Logistikcentret i Åstorp er dermed Frode Laursens største, hvilket ikke er et tilfælde.

– Vi oplever stor interesse fra kunderne i forhold til den gode placering, vi har her i området, siger Frode Laursens koncerndirektør Thomas Corneliussen og fortsætter: – Samtidig har vi lige siden vores første lagerbyggeri tilbage i 2006 haft et rigtig godt samarbejde med Åstorp kommune.

Når logistikcentret står færdig vil det også betyde flere arbejdspladser i Frode Laursen.
– Der er ingen tvivl om, at det nye lager vil betyde, at vi får brug for flere medarbejdere, men helt præcis hvor mange nye job der bliver skabt, kan vi ikke sige med sikkerhed endnu. Det vil vi vide mere om, når vi kommer tættere på indflytningsdatoen, siger Pontus Lindgren, der i forvejen er chef for omkring 300 ansatte på de to øvrige lagre i Åstorp.

Byggeriet forventes at stå færdig i starten af 2020.

Åstorp lager til højre, og byggepladsen hvor det nye lager bliver bygget til venstre.